רגע לפני גירושין מאשתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגע לפני גירושין מאשתי
    מתוסכל
    10/05/2018

שלום,

אני נשוי כ9 חודשים.
    במהלך ה9 חודשים האלה עברתי גיהנום.
    עצבים והתפרצויות מצד אשתי.
    קללות. השפלות. צעקות באמצע הלילה ופעמיים שלוש אלימות פיזית קלה ועוד...
    כל זה השפעה מהבית שלה. אבא שלה היה אלים מילולית(אולי יותר מזה. אני לא יודע)
    היא הפכה אותי למסכן כמו אמא שלה.
    היא לא מאמינה שאף אחד יכול לאהוב אותה ועוד דברים קשים שגדלה איתם.
    היא מטופלת אצל פסיכולוגית כמה חודשים וראיתי רק שינוי קל.
    לאחרונה, הגענו לסוף ממש לפני גירושין והלכנו ליעוץ היא התחננה והבטיחהשהיא תשתנה ויהיה לנו טוב.
    אני מאוד פסימי ולא מאמין בטיפול תקופתי שיעזור לכל החיים. אני כבר לא אוהב אותה כמו פעם אם בכלל.(כן. מבולבל.)
    השאלה אם מישהו שחווה כאלה דברים וזה כל הזמן רץ לו במח, יוכל להשתנות?
    היא תתצטרך טיפול ויעוץ כל החיים?
    אני מפחד שדברים יחזרו אחרי תקופה וכשיהיו ילדים הם יחוו את כל זה?
    אני לא יודע מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגע לפני גירושין מאשתי

הוספת תגובה

• למתוסכל

ד``ר מני מלכה
    11/05/2018

שלום לך,
    חשוב לבחון את הסיבות לכך שבחרת את בת זוגתך
    וגם את הסיבות שבעטיין אתה בוחר להישאר אתה,

במידה והנך מעוניין להישאר עם בת זוג בגלל שאתה אוהב אותה, ובגלל שהיא חשובה לך, ובגלל שאתם חברים טובים (וכך הלאה), מומלץ לשלב גם טיפול זוגי.
    כמו-כן, ייתכן וכדאי לבחון גם ברמה האישית שלך את הנושא של הפסימיות ואת האמונה שלך שאינך מאמין בטיפול ארוך (משום שיש מקרים שבהם טיפול ארוך יכול לשפר).

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבה

מתוסכל
    11/05/2018

בחרתי אותה כי אהבתי את המראה החיצוני שלה, את הסטייל שלה, את הנתונים שלה, את אסרטיביות שלה, הציניות שלה(שהיום באה נגדי) ועוד נתונים טכנים כמו זה שאנחנו באים מאותו אורח חיים.
    כרגע אני נשאר איתה כי אני מרחם עליה, קשה לעשות את הצעד לקטם וללכת, וזה שהיא התחננה שהיא אוהבת אותי והיא תשתנה.

לא יודע כמה אני אוהב אותה. כל היום צפים לי דברים שהיא אמרה לי.

אני פסימי כי אני חושב שגם אם היא תעשה שינוי בעקבות טיפול, זה לא ימשך לעד ודברים יחזרו והטיפול יהיה עניין קבוע.
    מעבר לזה אין לנו כרגע ילדים. לחכות לראות אם הטיפול עובד עוד שנה? אם היא מתנהגת ככה ברגיל, מה יהיה כשהיא תהיה בהריון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתוסכל

ד``ר מני מלכה
    11/05/2018

שלום שוב,
    ממליץ לך לשלב טיפול\ייעוץ מקצועי כדי להתמודד עם השאלות שאתה מעלה. אין ספק שהן שאלות טובות ועבדות משקל, ולכן כדאי לשלב גם ייעוץ זוגי וגם פרטני במידת הצורך.

בהצלחה
    מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו