מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההבדל בין אהבה לאלימותרונית12/09/2019
היי ד"ר
רציתי לדעת - איך אפשר לדעת מה ההבדל בין גבר רכושני ואלים לבין אהבה וחיזור . ואיך לדעת שאני לא מדמיינת שזה כן היה אלימות מצד גבר שחיזר אחריי ורצה אותי ?
ואיפה יש פורום של בנות ( בנט או במציאות ) שחוו אלימות כי אני מרגישה לבד בדבר הזה ואין לי עם מי לדבר ולשתף .
כי אנשים שאני כן מספרת להם שהם חברים שלו לועגים לי צוחקים עלי ושופטים אותי בחומרה וכאילו אני מדמיינת את כל מה שהיה .
וכן אהבתי אותו ואני מרגישה פיספוס וכואב לי שאמרתי לו לא .
בכל מקרה אשמח לתשובה בקרוב , תודה .
אפשר גם בטלפון שהשארתי בנוסף כי אין לי גישה למייל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונית
ד``ר מני מלכה13/09/2019שלום לך,
הגדרה של אלימות בתוך קשר זוגי איננה קשורה רק להיבטים אובייקטיביים (מה שכולם יסכימו שזה אלימות, או מה שמוגדר בעיני החוק) אלא גם להיבטים סובייקטיביים (התחושה האישית שלך),
לכן, ברגע שאת מרגישה שמדובר בקשר אלים, או באלימות בתוך קשר, הייתי מציע לך לתת כבוד לרגשות הללו. ואף לגשת לייעוץ
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה ...זה אלימות?
מרים20/09/2019רונית שלום, אני אשה מבוגרת מאד. ממרום שנותי תרשי לי לומר חד-משמעית : אלימות, רכושנות וכו, הם לא סימנים לאהבה, למרות שרבים מציגים זאת כך. תברחי כמו מאש, אלה סימנים שאמורים להדליק את כל הנורות האדומות, כי מה שמחכה לך בהמשך של ה"חיזור" הוא השפלה ומכות. אם באמת אמרת "לא!" את אישה חכמה. תצליחי! אל תסתכלי אחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)