מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות?שיר10/06/2008
לפני מס' חודשים פתחתי בתהליכים כדי להתגרש מכיוון שבעלי היה כופה את עצמו עלי
בסופו של דבר זה הסתיים בהסכם שלום בית.
הלכנו לפגישות עם יועץ נשואין והיתה לנו תקופה יפה
אחרי ששוב הדבר הזה התרחש סיכמנו שאם עוד פעם דבר כזה מתרחש לומר מילה מסויימת
כדי שבעלי יבין שזה אונס ויפסיק ושלא יחשוב בטעות שאני צוחקת איתו או משהו כזה
בשעת המבחן זה לא פעל
חשבתי שבפעם הבאה שזה יקרה אני אחתוך לעצמי את הורידים או משהו כזה
להפתעתי אני ממש אדישה ממש לא אכפת לי התרגלתי מפריע לי רק שהוא שוכב עלי ולוחץ עם הגוף שלו ואז אני נחנקת
פעם כשהוא היה מכה אותי רק כשמקיימים יחסים לא סתם ככה לא הייתי נוגעת בו היום אני מכה אותו גם כמה שאני יכולה אני כל כך כועסת שלא אכפת לי שהוא יחזיר לי פי שתיים
בשבילו זה טוב זה רק מגביר את האקשן
בעלי מאוד חושש שאתגרש ממנו ולכן אני לא מבינה את ההתנהגות שלו,הגענו למצבים שהוא לא היה נוגע בי מהפחד שמה אני לא מעוניינת
אז איך הכל התהפך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשיר
ד''ר הדס גולדבלט10/06/2008שיר,
תיאור יחסיך הזוגיים מצביע על תמונת יחסים מורכבת, כואבת (תרתי משמע) ואלימה. את כותבת שהייתם כבר בייעוץ זוגי - ואכן עשיתם את המעשה הנכון. אולם כנראה, לא הייתם די זמן. יש סוגיות של אלימות, זוגיות וכוח שעליכם עוד לעבד בתהליך טיפול וחשוב מאוד שתחזרו מיידית למסגרת זו! העובדה שבעך חושש מגירושין - עשויה לשחק לטובת העניין ולהבטיח שיגיע לטיפול.
חשוב שתתיחסו בטיפול גם לנושא האלימות ההדדית שביניכם.
אני מאחלת לכם שתגיעו לשלום בית אמיתי או שתמצאו את הדרך להיפרד בשלום ובביטחון.
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל פעם שהוא מנסה ליכפות את עצמו
כ17/06/2008תבהירי לו את זה בעזרת אגרוף הגון לפרצוף(או לגרון זה מאד אפקטיבי שם)את צריכה להפעיל כוח ואלימות כי במילים ניראה שהוא לא מבין,אסור לך לתת לו לעשות מימך בובת מין שלו יחסי מין הם בישבילך בדיוק כמו בישבילו ואת אמורה להסכים ולהינות!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)