מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל אלים מילולית ופיזיתלי05/04/2020
שלום, אני נשואה 14 שנה ויש לי ילד בן 11 וילדה בת 13. בעלי באופי שלו אדם עצבני . הוא רב עם הילדה כל הזמן ותמיד שרוצה להרביץ לה אני עוצרת אותו, לפעמים שהוא ממש בעצבים ואני עוצרת אותו אז הוא מתעצבן עלי ודוחף אותי או מכה אותי על היד
כל מה שהילדים עושים הוא מאשים אותי, משפיל אותי לידם, מדבר בזילזול.
הבן שלי חולה אפילפסיה והתקף יכול להיגרם מלחץ, דאגה או חרדה. שרציתי להתקשר למשטרה להתלונן הוא ביקש שלא ואמר שלא רוצה שנתגרש.
אני לא מוכנה לעשות משהו שיפגע בילדים. בעלי היה במרכז למניעת אלימות ולא עזר בכלום וגם היה בסדנא לניהול כעסים וגם לא עזר.
מה ניתן לעשות מבלי שהילדים יפגעו מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ד``ר מני מלכה05/04/2020שלום לך, התיאור שכתבת מדאיג מאוד.
לגבי הטיפול של בעלך, בדרך כלל טיפול עוזר מאוד כשיש גבול ברור כנגד האלימות, כגון תלונה במשטרה. עם זאת חשוב לציין שזוהי רק דוגמא וכדי שתוכלי לבחון את הדברים עלייך להיפגש עם עןבד\ת סוציאלית מהמרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה, כדי שהיא תעשה הערכת מסוכנות, ינתן הסבר לגבי הזכויות שלך וצעדים שאת יכולה לנקוט. בנוסף לכך, לגבי שאלת, "מה אפשר לעשות מבלי שהילדים יפגעו מזה" - חשוב מאוד לשים לב לכך שבהחלט ייתכן שהילדים כבר נפגעים מהמצב. ולבסוף, בהתייחס למשבר הקורונה, חשוב מאוד להתקשר לקו חירום, ולבדוק האם, כיצד ומתי המרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה מקבל לקוחות (גם אם דרך הטלפון\מחשב) וכיצד תוכלי לקבל שיחת ייעוץ בעניין. שבוע טוב לך. מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)