מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתר עדויות.מישהי.20/06/2008
שלום,
בעבר אבא שלי היכה אותי. לשמחתי אני ומשפחתי כבר לא נמצאים איתו. לקח זמן, אבל התלוננו.
עדין לפעמים יש לי זכרונות וחלומות. ואף על פי שאני נמצאת אצל עובדת סוציאלית אני מרגישה שזה לא מספיק. שאני צריכה לכתוב את הכל. אבל לא רק בשביל עצמי. אני רוצה להרגיש שאני עוזרת לבנות שהיו במצב שלי לקבל כח וללכת להתלונן, להראות להן שהמצב כן יכול להיות הפוך.
האם מישהו מכיר מקום שאוכל לפרסם בו את סיפורי?
תודה,
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתרי עדויות?
ד''ר גיא אנוש21/06/2008למישהי שלום
אני שמח שבחרת לשתף אותנו בצורך שלך, ומשוכנע שהוא לא יחודי רק לך, אלא ילדות וילדים רבים שעברו אלימות על ידי הוריהם (גם אם הם כבר מבוגרים), היו רוצים באפשרות של לתעד את מה שעבר עליהם, לצערי איני מכיר אתר עדויות שכזה.אם תמצאי, אשנמח אם תשתפי אותנו. ואולי, זו רק מחשבה, יתכן שניתן יהיה להפוך את האתר הזה לאתר עדויות שכזה, הרי התכתובות כאן נשמרות. בכל אופן , ברכותי על ההתקדמות שעשית, ובהצלחה בהמשך דרכך.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)