אמא של חברה שלי מרביצה לה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא של חברה שלי מרביצה לה
    ענת
    13/08/2023

שלום , חברה שלי בת 19 היא עדיין גרה בבית של אמא שלה והיא מספרת לי שהמצב בבית שלהם קשה , לפעמים אין אוכל בבית וזה הדבר הכי פחות חמור .
    היא סיפרה לי שאמא שלה מקללת אותה ומכה אותה , בהתחלה סיפרה שהיא מקללת אותה ואומרת לה משפטים כמו ״ אם לא היה חוק במידה היתי רוצחת אותך ״ ו ומאיימת להעיף אותה מהבית
    לציין שחברה שלי בגלל כל מה שהיא עוברת נהייתה גם חולה בנפשה ודיכאונית היא היתה לוקחת ציפרלקס לדיכאונות
    ועכשיו היא לא עובדת בגלל הדכאונות כי לא מצליחה ואז תמיד מפטרים אותה ואין לה כסף אפילו לקנות את הציפרלקס או לעבוד כדי להשכיר דירה ולעוף מהבית
    עכשיו המקרה הקשה היה שהיא סיפרה שאתמול אמא שלה פתחה עליה מציט כאילו רוצה לשרוף אותה , והיום היא חייגה אלי בוכה שאמא שלה הרימה עליה סכין (אמרה שיש לה הקלטות של זה)
    אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות כי היא כבר לא קטינה היא בת 19 אבל גם היא לא יכולה לעזור לעצמה לעבוד ולהשכיר דירה כי היא לא מצליחה לעבוד ולקום לעבודה בגלל המצב הנפשי שלה והדכאונות (היתה מצלמת לי גם שחותכת ורידים) והיא גם מפחדת לדווח על אמא שלה ולעשות משהו בעניין
    אשמח לעזרה ומה לעשות ואיך אפשר לנסות לעזור לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא של חברה שלי מרביצה לה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו