אלימות מילולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מילולית
    ענת
    06/07/2008

שלום. שמי ענת ואני נשואה כבר 7 שנים. יש לי שני ילדים בני 6 ושנתיים וחצי. מאז שבני הבכור נולד ובמיוחד בשנה האחרונה בעלי מקלל אותי, מעליב אותי גם ליד הילדים ואומר כל הזמן שאני אמא לא טובה למרות שאני משקיעה בילדים שלי מעל ומעבר. האם אני צריכה להתלונן עליו והאם כדאי לי להתלונן ולמי? תודה מראש, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מילולית

הוספת תגובה

• תשובה לענת

ד''ר הדס גולדבלט
    08/07/2008

ענת,
    את מתארת התנהגות בוטה, לא ראויה ומזיקה של בעלך, ובהחלט מדובר באלימות מילולית כלפיך. עם זאת, נראה לי מתאים יותר שתפנו שניכם לייעוץ זוגי על-מנת ללבן סוגיות זוגיות והוריות. חשוב שבעלך יבחן את המקור לאי שביעות רצונו וילמד דרכים נכונות ומכבדות יותר להביע תסכול וביקורת, באופן שלא מעליב ומשפיל אותך. אם בעלך יסרב לפנות לייעוץ - אני ממליצה לך מאוד לפנות לייעוץ פרטני עבורך, כדי ללמוד כיצד להתמודד עם תוקפנותו של בן זוגך וכיצד להציב לו גבולות.

אם מצב זה יימשך ויחמיר לכדי איומים ו/או אלימות פיסית כלפיך - כדאי להתלונן במשטרה. אולם כאמור, בשלב הנוכחי של מערכת היחסים שאת מתארת, פנייה לייעוץ עדיפה.

לאן לפנות לייעוץ? במיגזר הציבורי יש תחנות לטיפול משפחתי ומרכזים לטיפול ומניעת אלימות בערים רבות בארץ. באתר האינטרנט של משרד הרווחה ניתן למצוא פרטים עליהם:
    http://www.molsa.gov.il/MisradHarevacha

כל טוב,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש ספר מצויין

VIKI
    08/07/2008

שהציל אותי "מילים הורגות" של ניני גוטספלד תקראי ותראי עם מי את חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו