אלימות מילולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מילולית
    עליזה
    16/07/2008

שלום, אני חיה בחשש לעזוב את בעלי והילדים, בלעי בוגד בי וחי את חייו בצורה אגואיסטית לגמרי, אין ביניו אהבה ולא קשרים תקשורתיים כלשהם, הבעיה היא שאני מפחדת מה יהיה אם אעזוב, מפחדת מהעול הכספי, מחוסר היכולת לפרנס לבד 3 ילדים, אני מחפשת איזו קבוצה של נשים שיעזרו לי, האם אתם יכולים להמליץ על משהו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מילולית

הוספת תגובה

• הפחד מעצמאות

ד''ר גיא אנוש
    16/07/2008

לעליזה שלום,
    את מתארת בצורה יפה את ההתלבטות שלך ושל נשים רבות אשר אינן מאושרות בנישואיהן, אך פוחדות מהעול הכספי שכרוך בעזיבה. אכן, פרידה משמעה ירידה ברמה הכלכלית והתמודדות קשה יותר מבחינה זו, מצד שני - המחיר הנפשי שאת וגם ילדייך משלמים עבור חיים בזוגיות כואבת ועצובה כל כך גם הוא גבוה.

ניתן להצטרף לקבוצות תמיכה וטיפול הן דרך לשכת הרווחה המקומית - גם אם אין מדובר באלימות פיזית הרי שנשמע כי ישנה התעללות נפשית, ואת יכולה לפנות ליחידה לטיפול באלימות במשפחה. כמו כן ארגון נעמת וויצו מקיימים מסגרות תמיכה קבוצתיות ותמיכה משפטית במקומות רבים בארץ, אפשר לפנות אליהם ולהתיעץ.

בהצלחה,

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו