בעיה אם אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אם אמא
    ליילת
    19/07/2008

אני גרה אם אמא שלי אחי הקטן סבתא וסבתא אני בת 15 וחצי אני לא אומרת שאמא שלי מרביצה לי אבל בכל פעם שאנחנו רבות בסוף היא מכניסה לי כאפות ומרביצה לי אני כבר גדולה ויש דברים שהיא לא מבינה ואתי ותמיד שקורה משהו שאנחנו רבות היא לא מענישה ואתי היא מענישה וגם מרביצה ומאיימת עלי לא להרוג וכאלה אני יביא לך כאפה אני זה וזה ונימאס לי מיזה תמיד צעקתי לה תפסיקי להרסיץ לי נימאס לי מיזה והיא לא מיבנה וגם סבתא שלי ככה אם אנחנו רבות היא באה להרביץ לי ביגלל העצבים אני לא יודעת איך אפשר לימנוע את זה אני סובלת מאוד קשה לי לחיות אם זה שכלפעם שנריב אני יקבל מכות.. רציתי ללכת למישטרה אלב אחרי אני חשובת שהיא אמא שלי והורים לא בוחרים אי אפשר לדבר יאתה היא מיתפרצת תמיד אין בנינו הבנה מה אפשרלעושת בכל זאת בנדון? :\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אם אמא

הוספת תגובה

• מריבות ומכות מאמא

ד''ר גיא אנוש
    21/07/2008

לליילת שלום
    את מתארת מצב של מריבות בינך לבין אמת המסתיימות במכות. עצם המריבה אינה טובה עבורך וגם לא עבור אמך. את רוצה להפסיק את זה ואפילו שקלת להפעיל משטרה, אך את לא רוצה לפגוע באימך.
    בהתחשב באילוצים, הדבר הטוב ביותר הוא לשכנע את אימך וסבתך ללכת ביחד לטיפול משפחתי - אולי דרך לשכת הרווחה בעיר מגורייך. אם זה לא אפשרי, ואני חושד על פי תיוארך שהן לא יהיו פתוחות לרעיון כזה, המלצתי היא לפנות אל לשכת הרווחה הקרובה לביתך - את מבוגרת מספיק, ולבקש שיסייעו לך לעבור לפנימיה או משפחה אומנת, כך תוכלי לשמור על קשר עם המשפחה, אך להתרחק מהמצב בו את נמצאת של מריבות מתמשכות ואלימות מילולית ופיזית.

בהצלחה, ואנא אל תהססי לכתוב אם יש לך עוד שאלות בנושא.

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו