לקראת גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת גירושין
    יפית
    17/08/2008

אחד הכלים שבעלי משתמש בהם כדי לפגוע בי זה עלבונות שאני אמא רעה. מערכת היחסים הזאת לקראת סיום ואני בדרך להתגרש. העניין המרכזי - יום אחד, כשבעלי ואני בדיוק נכנסנו הביתה מסידורים בעיר הופיעו שוטרים בביתנו שאמרו שהשכנים שמעו צעקות מהבית והם חושבים שאמא מרביצה לילדים ולבעל כשלמעשה באותו זמן שלושת הילדים שיחקו והשתוללו להנאתם עם הבייביסיטר נלקחנו לחקירה במשטרה ורק נשאר להודות לאלוהים שאותו יום היתה בייביסיטר שתפריך את כוונותיהם הטובות של השכנים. אני מעריכה שבעלי סיפר לשכנים סיפורי זוועה עלי כדי לפגוע בי בתהליך הגירושין, אחרת אין לי יכולת להסביר את התלונה הזאת במשטרה הבעיה שבעקבות זאת אני ממש ממש פוחדת כל פעם שהילדים צועקים או כשאני צועקת עליהם - מה יהיה אם השכנים שוב יזמינו משטרה כי הם חושדים שאמא מרביצה ליללדיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת גירושין

הוספת תגובה

• ליפית

ד''ר הדס גולדבלט
    18/08/2008

תהליך גירושים הוא תהליך כואב וטעון ולעתים קרובות אחד הצדדים או שניהם מוסיפים ומכפישים זה את שמו של זו וההיפך. האם ילדיכם מדברים ומסוגלים להעיד בעת הצורך? במידה וחלילה האירוע יישנה - יש אנשי מקצוע מיוחדים שמתשאלים את הילדים ומבררים מה הם חוו והאם היתה אלימות.

הבה נקווה שאירוע מביך זה לא יקרה שוב. ייתכן שיש מקום גם שתשוחחי עם בעלך ותסבירי לו, שאם הגעת המשטרה או פניית השכנים נעשו ביוזמתו, הרי שהוא מזמין בכך לא רק פגיעה ומבוכה לך - אלא בעיקר פגיעה בילדים. אני מקווה שמדובר באב אוהב שיכול להבין את טובת ילדיו.

ובאשר לך - המשיכי לנהוג על פי דרכך; נסי לגעור בילדים - אם צריך (ובכל משפחה יש מצבים בהם צריך להציב לילדים גבולות) - אולם כדאי שתסבירי להם שאת כועסת או שעשו דבר מה לא כשורה - בשקט. תוכן המלים חשוב מהביטוי הרגשי שלהם (צעקות).

אני מאחלת לך שתהליך הגירושים יסתיים במהרה, בשלום ובשקט
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו