מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באלימותשיר21/08/2008
שלום, האם בחיי נישואים שבהם יש אלימות יש טעם לטפל? הרי אדם אלים לא ישתנה והדבר הכי חשוב זה להיפרד ממנו בזמן, האם יש תקדימים לגבי אנשים שפנו לטיפול בגלל אלימות ואכן הגבר הפסיק להיות אלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשיר
ד''ר הדס גולדבלט21/08/2008יש טעם לטפל בחיי נישואים בהם יש אלימות. אין פרופיל אחד לאדם אלים, ויש גברים אלימים שלאחר טיפול שינו התנהגותם והפסיקו להיות אלימים. בהחלט יש תקדימים לכך, אולם לא בכל המקרים הטיפול מצליח.
האלימות צריכה להיפסק בכל מקרה - בין שהאלימות אין חמורה ובין שהיא חמורה; בין שבני הזוג בוחרים להוסיף ולחיות ביחד ובין שלא.
ההחלטה להיפרד קשה, ונשים רבות בוחרות מסבות מגוונות להישאר במערכת היחסים הזוגית, תוך העדפה לנסות ולשקם אותה באמצעות טיפול לשני בני-הזוג.
לפיכך, אין המלצה חד משמעית להיפרד או להישאר - הכל לגופו של עניין (תרתי משמע...).
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הדס שלום
מיכל06/09/2010ברצוני לדעת איזה סוג של טיפול יש לגבר אלים? ואיפה ניתן ללכת לאותם טיפולים
אודה לפרטים בנוגע לסוגי הטיפול והיכן הם.
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני המר
שרון21/08/2008יש לי בעל כזה. אלים. ניסינו טיפול זוגי וגם טיפול פרטני עבורו.פיתחתי תקוות בטיפולים ,אך הבעיה היתה שאני זו שרציתי את הטיפולים .בעלי הצדיק את מעשיו,כי אני זו שאשמה ,ובגללי הוא יוצא מהכלים.ברגע זה הבנתי ששום טיפול לא יעזור! עם המקרה שלך דומה:הצילי את עצמך!!! ועם לא :בהצלחה ותישמרי על מישפחתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)