שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רבקה
    31/08/2008

אבא שלי כולא אותי בבית לא נותן לי לדבר עם אף אחד, ניסיתי לברוח והוא הרביץ לי הוא טוען שזה מאהבה אבל נראה לי שזה משהו אחר, אני לא יכולה לברוח, ברחתי כמה פעמיים והוא תפס אותי ושילמתי על זה ביוקר אני כול היום לבד בבית כלואה ולא יכולה לצאת אני בוכה מהבוקר עד הערב לא אוכלת בעיקר ישנה כי אין משהו אחר טוב לעשות אני לא לומדת עובדת לפעמיים וזה גם תחת עינו הפתוחה מרגישה עם אזיקים על הידיים ושואלת את עצמי למה זה מגיע לי, מה עשיתי רע. שוקלת להתאבד אבל פשוט אין לי אומץ וגם כואב לי על אמא שלי. ניתקתי קשר עם כול החברים שלי ואני לא רואה שום ישועה באופק, אני מאחלת לעצמי מוות או להיות חולה להתאשפז לקבל תרופות רק לא להיות במצב מודע לחיים האלה.אין עתיד ואם יש אז הוא שחור. יש לכם עצה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לרבקה

ד''ר גיא אנוש
    02/09/2008

רבקה שלום,
    מהאופן בו כתבת אני מבין שאת בוגרת מספיק לעבוד, ולכן גם מעל גיל 18.
    ראשית, אין לאביך רשות להשתמש באלימות כנגדך, את יכולה לפנות למשטרה, או אם זה מפחיד אותך, לפנות ללשכת הרווחה המקומית ובאמצעותם למרכז לטיפול באלימות במשפחה, ולקבל מהם סיוע בפניה למשטרה.

שנית, ביכולתך לנסות לעזוב את הבית. אם את עובדת או יכולה לעבוד, הרי שאת יכולה להרוויח מספיק כסף כדי לשכור חדר בדירה עם שותפה או למצא סידור אחר.

בכל מקרה, אל תתני למצב להמשך, אם נראה לך שלעזוב את הבית זה "גדול עלייך" כרגע, את יכולה לפנות לסיוע של לשכת הרווחה המקומית ולקבל שם תמיכה, יעוץ ואולי אפילו פתרונות דיור.

בהצלחה,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו