בן זוג גרוע !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג גרוע !
    נופר
    02/09/2008

שלום אני כותבת כעת אחרי שעשיתי טעות בקשר שבו הייתי טעות שעלתה לי יקר הטעות היא שרחמתי על בן זוגי כאשר היכה אותי וביקש סליחה ואז הגיע המשטרה ולקחה אותו באזיקים והוא ביקש ממני לא להתלונן אני לא התלוננתי בתחילה כי רחמתי עליו כשלקחו אותו הוא אמר לי סליחה אני מצטער בגלל שויתרתי לו ולא פניתי למשטרה ישר השוטרים חשבו שגם אני אשמה ואחרי כמה ימים שבאתי להתלונן השוטרים צעקו עליי למה לא התלוננת ריחמתי עליו סידרתי לו עבודה לפני המקרה ואני עכשיו בלי עבודה פיטרו אותי כי אני לא מרוכזת כשהייתי מתאפרת והולכת לעבודה הוא היה אומר לי את יפה לא יכול להיות שאת לא בוגדת בי בבקשה ממכם כאשר פוגעים בכם אל תרחמו על התוקף שבוכה ומבקש סליחה!!! פעם אחת זה יותר מדי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג גרוע !

הוספת תגובה

• לנופר

ד''ר גיא אנוש
    02/09/2008

נופר, תודה ששיתפת אותנו , חבל שכך התפתחו הדברים, אך אני שמח שהחכמת ולמדת לקח מן המקרה. בהצלחה בהמשך, גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו