הייתי שמחה גם להתייעץ עם ד"ר הדס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי שמחה גם להתייעץ עם ד"ר הדס
    נופר
    04/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנופר - התיעצות עם הדס

ד''ר גיא אנוש
    08/09/2008

נופר, הדס כרגע בחו"ל, היא חוזרת בעוד כשבועיים, אם איני טועה, נסי שוב אז, צר לי, גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנופר מהדס גולדבלט

ד''ר הדס גולדבלט
    14/09/2008

נופר,
    פרידה מאדם משמעותי היא קשה, גם כשמדובר באדם מתעלל כמו החבר שלך, ממנו נפרדת. את עוברת תקופה קשה ונראה לי שעשית את הצעד הנכון בכך שפנית ללשכת הרווחה. אני מקווה שאכן הגעת לפגישה שקבעת. את חייבת את זה לעצמך! כך תוכלי לעבור תקופה קשה תוך הבנה של משמעות הקשר שהיה לך ומשמעות הפרידה מבן הזוג.
    כל טוב ובהצלחה
    הדס גולדבלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש לך מבנות אם הגישה הזאת

x
    16/09/2008

אף אחד לא יעזור לך ואת תישארי לבד אם הבעיות גם בנים יכולים לעזור ואם תחשבי שרק בנות יאכלו לעזור לך את תישארי לבד ללא שום עזרא,בורות ודעה קדומה אלו נגעים המונעים מהאדם לעזור לעצמו ולהיעזר באחרים וזה כולל את המיקרא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו