מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בית אלים - התסכול שליע.07/09/2008
אני עברתי אלימות מילולית בביתי גם לאורך זמן, זה גרם לי לחרדות ולחוסר ביטחון, בכלל ילד לא צריך לשמוע את הריבים והצעקות של הוריו זה מערער את ביטחונו וגורם לו עוד כל מיני בעיות. היום כשאני מבוגרת אני כועסת שבזמנו אמא שלי הסכימה להשפלות מצד אבי, מעצבן אותי שהם לא הלכו לטיפול, למה אנו הילדים צריכים לסבול את הקריזות שלהם? הם הביאו אותנו לעולם כדאי לתת לנו בית חם ומקום מוגן ללא אלימות מכל סוג שהוא... זה היה ממש חרא לגדול ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
ד''ר גיא אנוש08/09/2008קרן שלום,
אכן, כאשר ההורים רבים, הסובלים הגדולים הם הילדים. זה אולי לא הוגן, אך אלה הםהחיים.
לתקן את הורינו ולשנות את מה שעשו לא ניתן, מה שכן ניתן, זה ללמוד את הלקח, ולנסות לעשות שינוי בחיינו אנו, למענ\ן עצמנו ולמען ילדינו.
השיעור החשוב ביותר שניתן ללמוד מטעויות ההורים הוא הוא שאין טעם לכעוס על מה שקרה, יש טעם לתקן את העתיד. לכעוס עליהם היום על שעשו לפני שנים זה בהחלט טבעי ואנושי, אך לא מועיל. הדרך ללמוד להפסיק לכעוס ולהתחיל לרחם עליהם היא ארוכה, אך התוצאה שווה עבור כולם.
מאחל לך הצלחה בדרך זו,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)