בית אלים - התסכול שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בית אלים - התסכול שלי
    ע.
    07/09/2008

אני עברתי אלימות מילולית בביתי גם לאורך זמן, זה גרם לי לחרדות ולחוסר ביטחון, בכלל ילד לא צריך לשמוע את הריבים והצעקות של הוריו זה מערער את ביטחונו וגורם לו עוד כל מיני בעיות. היום כשאני מבוגרת אני כועסת שבזמנו אמא שלי הסכימה להשפלות מצד אבי, מעצבן אותי שהם לא הלכו לטיפול, למה אנו הילדים צריכים לסבול את הקריזות שלהם? הם הביאו אותנו לעולם כדאי לתת לנו בית חם ומקום מוגן ללא אלימות מכל סוג שהוא... זה היה ממש חרא לגדול ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בית אלים - התסכול שלי

הוספת תגובה

• לקרן

ד''ר גיא אנוש
    08/09/2008

קרן שלום,
    אכן, כאשר ההורים רבים, הסובלים הגדולים הם הילדים. זה אולי לא הוגן, אך אלה הםהחיים.
    לתקן את הורינו ולשנות את מה שעשו לא ניתן, מה שכן ניתן, זה ללמוד את הלקח, ולנסות לעשות שינוי בחיינו אנו, למענ\ן עצמנו ולמען ילדינו.

השיעור החשוב ביותר שניתן ללמוד מטעויות ההורים הוא הוא שאין טעם לכעוס על מה שקרה, יש טעם לתקן את העתיד. לכעוס עליהם היום על שעשו לפני שנים זה בהחלט טבעי ואנושי, אך לא מועיל. הדרך ללמוד להפסיק לכעוס ולהתחיל לרחם עליהם היא ארוכה, אך התוצאה שווה עבור כולם.

מאחל לך הצלחה בדרך זו,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו