אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    ורד
    09/09/2008

שלום רב, זאץ לא הפעם הראשונה שאני פונה באתר ותודה על ההיענות. לפני כשבועיים וחצי הוצאתי צו הגנה נגד בעלי קיבלתי והיינו לאחר שבוע בדיון , את ההחלטה של הדיון קיבלתי אתמול במפתיע שבעלי דפק בדלת יחד עם שוטרים שהצו עד אתמול בלבד. השופט התרשם שאני לא אמינה מכיוון שהיה לי תיק בבית משפט חיפה והלכתי להוציא צו בבית משפט בקריות ולא ציינתי את העובדה (וזאת מכיון שבעלי כל היום רודף אחריי ולכן ניסיתי להטעות אותו ושאוכל להוצי א את הצו בלי שידע איפה אני , כי בפעם הקודמת הוא ראה שאני מוציאה צו והוציא גם נגדי....אי אפשר להתמודד איתו ושיטות הפעולה שלו על מנת לייאש אותי כגון(קריעת הגלגלים ברכב שלי , גזירת הבגד ים , איומים שיקח לי את כל הבגדים). הבית שאנו גרים הוא על שמי השכרתי אותו לבד (באחת מהפרידות שלנו) אך החזרתי אותו(את בעלי) אני לא רוצה לחיות איתו יותר - מה עליי לעשות ? הוא לא מבין שאנעי לא רוצה אותו (טוען: זה בעייה שלך...). האם אני חייבת להכניס אותו הביתה? אני מרגישה שכל המערכת נגדי , אין י כסף לעו"ד ולא מגיע לי סיוע משפטי כי יש לי תלושי שכר "סבירים". אני מטפלת ב"אלמגור" וגם ברווחה - אך הוא מצליח ל"עבוד" על כולם. איך מתגרשים מאדם כזה ? (אלים מילולית , קנאי אובססבי ועוד....) אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• לורד

ד''ר הדס גולדבלט
    14/09/2008

ורד,
    את מתארת מצב קשה של התעללות ואיומים מצד בעלך, שאינו מוכן להניח לך. כתבת שאת מטפלת באלמגור וברווחה. אני מניחה, שכוונתך שאת מטופלת שם. חשוב מאוד שתתמידי בטיפול ותתיעצי עם המטפלים המקצועיים שלך, מה עוד ניתן לעשות מבחינה משפטית ומבחינת אפשרויות קבלת הגנה על חייך. חשוב, שהמטפלים בך יהיו אנשי מקצוע שהתמחו בטיפול במצבי אלימות.
    לצערי, מעל גבי הפורום הזה איננו יכולים להועיל מעבר לעצות, אך חיוני ביותר שתתמידי בקשר הטיפולי וכן תתווי לעצמך ביחד עם המטפלים בך אמצעי מילוט והגנה כמו בני משפחה שניתן להיעזר בהם בעת הצורך בנוסף למשטרה. בהצלחה,
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו