ייעוץ זוגי- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ זוגי- דחוף
    ס.ו.
    14/09/2008

שלום. אני אמא ל-3 ילדים קטנים. אני חושבת שבעלי אלים כלפינו. לפעמים אולי ביגללי. נמאס לי מהיחס המשפיל אך יותר מהפחד. אני רוצה לקבל עזרה אך הוא מסרב ומאיים שאם אפנה לעזרה הוא יקח ממני את הילדים. אני יודעת שהוא באמת יכול. אני אחות במקצועי ולכן מתביישת לפנות לרווחה כי מכירים אותי שם . ביגלל שחשוב לי מקום העבודה שלי קשה לי לבקש עזרה כי כל מי שיכול אולי לעזור מכיר אותי ואני ממש מתביישת.אני לא יכולה לחפש עזרה ממקום אחר בתשלום כי אז בעלי יגלה לאן הלך הכסף. אני יודעת שיש תחנות לייעוץ זוגי שמופעלות באזורים שונים ע"י הרווחה. חשבתי אולי לפנות לשם ללא ידיעתו של בעלי. השאלה היא, אם אפנה לשם האם יש דיווח של התחנה הזאת ללשכת הרווחה המקומית? נראה לי שכן. אבקש תשובה בדוקה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ זוגי- דחוף

הוספת תגובה

• לאלמונית

ד''ר הדס גולדבלט
    14/09/2008

את מתארת מצב של קורבנות כפולה - את וילדיך חווים התעללות מצד בעלך ואת מתביישת לפנות לשירותי הרווחה. ממה את מתביישת? העובדים הסוציאליים מכירים מצבים בהם אנשי המקצוע עצמם קרבנות לאלימות במשפחתם. אינך אשמה באלימות כלפיך ותעשי מעשה אמיץ בפנייתך לעזרה, שאין להתבייש בו! תנהגי כך גם באחריות כלפי ילדייך ותהיי ראויה להערכה. העובדים הסוציאליים הם אנשי טיפול ומחוייבים בשמירת סודיות.
    עם זאת, אם עדיין את חשה מבוכה לפנות לאנשי מקצוע עמם את עובדת במקביל, בררי מהי היחידה לטיפול באלימות במשפחה, הקרובה למקום מגוריך ופני לשם. גם הם מחוייבים בסודיות ואינם מדווחים ללשכת הרווחה על המטופלים אצלם. כתובות היחידות הללו מצויות באתר משרד הרווחה.
    כל טוב
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו