חשש מגילוי עריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מגילוי עריות
    נועה
    24/09/2008

שלום , אני אם לילדה בת 5 , מס פעמים הבחנתי כי כאשר בתי ללא מודעות מתחכחת בגופו של בעלי (לדוגמא יושבת / קופצת עליו כאשר הוא נח בסלון ) עצם החיכוך נגרמת לו זקפה קלה . אמתתי אותו מס' פעמים עם התופעה הזו - והוא תמיד טען כי יש לו סף גירוי גבוה ועצם החיכוך עצמו גרם לו לעוררות ולא הילדה עצמה ואכן נגרמת לו זקפה לעיתים קרובות והוא סובל משפיכה מוקדמת. ניסיתי לשאול את בתי מס' פעמים בהזדמנויות שונות ובעקיפין האם בעלי נגע בה באזורים אינטמיים או חשף בפניה את איבר מינו - היא תמיד ענתה בשלילה ואף הוסיפה כי דבר זה פסול . שאלתי היא , האם אכן יש אמת בתשובתו ושיכול להגרם גירוי עצם החיכוך ובלי קשר לבתי או שחששי מוצדק ולבעלי נטיות לבתי . אני לא חושבת שהיא הוטרדה מינית על ידו , אך אני חוששת מהעתיד לבוא ולא רוצה להגרר לשאננות או להתעורר מאוחר מידי . אודה על תשובתך הדחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מגילוי עריות

הוספת תגובה

• יש לי תחושה שהיא אוהבת לגעת בוא

(~_~)
    26/09/2008

מצד אחד מתחכחת בוא בצורה כזאת מצד שני מדגישה בפנייך שהיא יודעת שזה פסול...ניראה שהיא מודעת למה שהיא עושה לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד''ר הדס גולדבלט
    28/09/2008

נועה,
    ראשית, ערנותך חשובה מאוד.
    תשובתו של בעלך נשמעת סבירה - מבחינת האפשרות שהוא חווה גירוי מן החיכוך שתיארת. בין שיש כאן עוררות מינית הקשורה לבת ובין שאין - עצם העובדה שאת מודאגת ומבוהלת מחייבת את פנייתך להתיעצות מקצועית בהקדם, מן הסיבות הבאות:
    1) אם יש כאן סוג של הימשכות מצד בעלך לבתכם - בוודאי שיש להתיעץ ולפעול.

2) אם אין סוג של הימשכות אולם את מודאגת, את זכאית להתיעצות עם איש מקצוע, שיסייע לך לנתח את המצב, להבין את מקור דאגותיך ולבחון תגובות מתאימות למצב בינך לבין עצמך, כלפי בעלך וכלפי בתך..

3) עצם דאגתך עלולה ליצור מתחים מיותרים בינך לבעלך (אם איננו נמשך לבתכם), וגם הבת עלולה לקלוט ולחוש, שהיא גורמת למתחים שלא באמת גרמה להם.

בקיצור - כך או כך - חשוב שתתיעצי! יש פסיכולוגית בגן של בתך, ישנם מרכזים לטיפול ומניעת אלימות וכן תחנות לטיפול משפחתי בכל רחבי הארץ.
    בהצלחה ושנה טובה ובטוחה במשפחה,
    הדס גולדבלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נועה
    02/10/2008

ענית על כל החששות שלי בלי שבעצם פירטתי את כולם ... באמת נוצר מתח ביני לבין בעלי. וגרמתי לבלבול אצל בתי עם השאלות שלי ... ובנוסף אני אדם מעט חרדתי ובהריון כך שההורמונים מוסיפים גם הם לעניין . שאלתי בנוסף היא כזו - האם העירנות שנוצרה בתקופה האחרונה לאלימות כלפי ילדים תגרום לחשד של הרשויות כלפי בעלי - חשש שיגרום להטרדה שאולי תתברר כלא נכונה ותהרוס את חייו וחיי בתי ?? שנה טובה גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה

ד''ר הדס גולדבלט
    05/10/2008

נועה,
    אני שמחה שעניתי על שאלותיך. העירנות שנוצרה בתקופה האחרונה בקרב הציבור קיימת כבר מזמן אצל אנשי המקצוע, אשר עושים כמיטב יכולתם לברר חששות באופן הזהיר והמקצועי ביותר. כך, שהבירור ייעשה ללא קשר לאוירה הכללית הרווחת בציבור.
    בדיקות חשדות מעין אלו נעשות בדיסקרטיות, והן אמורות להיעשות על מנת להגן על בתך ולא על מנת להזיק לה.
    לכן, כפי שכתבתי בתשובתי הקודמת, התייעצי קודם באופן אישי. זה יאפשר לך גם להפחית מחרדותיך, ולכלכל בזהירות ובאחריות את צעדיך.
    בברכה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו