שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    30/09/2008

שלום רציתי לדעת אם במהלך מריבה מישהו מסוים נותן לי מכה קטנה אבל כואבת ומאיים לשבור לי או שיחטיף לי מכה יותר כואבת וזה קורה בכל מריבה נחשב לאלימות ואם כן מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• "מכה קטנה" ואיומים

ד''ר גיא אנוש
    30/09/2008

למישהי שלום ושנה טובה
    התשובה לשאלתך היא בהחלט כן - "מכה קטנה" במהלך ויכוח ואיומים בהחלט מהווים אלימות. לגבי מה לעשות - לא נתת מספיק אינפורמציה לגבי ההקשר - האם מדובר בבעלך, בחבר שלך, באחיך, באדם זר, בבוס שלך?

אם זה מישהו שרק הכרת או שהקשר אינו בטוח עדיין - יתכן שזה סימן לבאות והזמן לעזוב מיד!
    אם זהו מישהו שאת מרגישה שאינך יכולה לנצק מידית את הקשר אתו - בן זוג קבוע, למשל, הרי שצריך לעמת אותו עם ההתנהגות שלו, ורצוי לפנות לטיפול זוגי.

אם זה נמשך ואינך יכולה להתנתק ולהפרד בקלות (בעל, אח, אב), אולי כדאי לפנות למשטרה. שוב, לא נתת מספיק אינפורמציה וקשה מאד ליעץ במצב כה עמום.

בהצלחה

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תפחדי כל פעם שמישהו מאיים עליך

(~_~)
    02/10/2008

אל תפחדי גם לעמוד אל שלך ולומר לו "תרביץ לי? בוא ניראה אותך!"את צריכה ללמוד לעמוד על שלך ולהכות בחזרה,מקסימום תעשי כושר תפתחי כוח בידיים ובפעם הבאה שהוא מאיים עליך תאכלי לעמוד על שלך!.את צריכה לדעת להגן על עצמך בקיצור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו