התפרצות זעם - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפרצות זעם - דחוף
    אני
    17/10/2008

אני בת 34 גרושה ואמא לילד אחד הייתי נשואה לגבר אלים ומכה, התגרשתי לפני 7 שנים ועברתי טיפול פרטני וקבוצתי היום יש לי בן זוג מדהים, איש נפלא, חכם ותומך למרות שמדי פעם יש בנינו ריבים והוא אומר: "זהו, ממחר אנחנו כבר לא יחד" אתמול זה קרה שוב ואני הגבתי בהתפרצות אלימה, אני כ"כ מצטערת על מה שקרה, לאחר מכן דיברנו שיחה בוגרת וכנה ללא העלבות והאשמות אך למרות זאת הוא אינו מעוניין להמשיך איתי את הקשר וביקש ממני לעזוב את הבית אני מבינה שקשה לו עם מה שקרה אך אני מאוד מאוד אוהבת אותו ולא רוצה לוותר איך אני יכולה ליישב את ההדורים ולבקש ממנו שיעזור לי ויתמוך בי בעניין? למי אני יכולה לפנות על מנת לקבל עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפרצות זעם - דחוף

הוספת תגובה

• התפרצות זעם

ד''ר הדס גולדבלט
    19/10/2008

שלום לך,
    את יכולה לפנות לאותה מסגרת בה עברת בזמנו טיפול פרטני וקבוצתי על מנת להתיעץ כיצד להתמודד היום עם תסכולייך וכעסייך, שאת מתארת כמתבטאים באלימות מצידך. אם בן זוגך יסכים - תוכלו לפנות לייעוץ זוגי ולבחון ביחד כיצד להתמודד במצבים של עימותים ותסכול. גם את זקוקה לזה וגם הוא - שבכל פעם שאתם רבים - לדבריך - "שובר את כלים ולא משחקים" כלומר, מודיע שממחר אתם לא ביחד.
    אם הוא יסרב לייעוץ זוגי ולהמשך חיים משותפים - זה כואב, אך זו זכותו, והייעוץ אליו תפני יסייע לך להתמודד עם פרידה זו.
    כל טוב
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו