הבן שלי משקר שאני מרביצה לו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי משקר שאני מרביצה לו
    אורית
    07/11/2008

שלום רב, בני הבכור בן 4.5 הולך לגן טרום חובה וקיבלתי טלפון די מדאיג מהגננת, בטענה שבני התלונן בפניה כי הכיתי אותו עם ברזל! היא אמרה שחובתה לדווח לי קודם כל, ובאם מקרה זה ישנה היא תיאלץ להעביר את זה הלאה.. מיותר לציין שאין זו האמת, מעולם לא הכיתי אותו בצורה כזו ובטח לא עם ברזל. דיברתי עם בני והסברתי לו שאסור לשקר., ובטח לא בדברים כאלה. הוא הצטער ואמר שלא יחזור על זה שוב. אין לי מושג מאיפה הוא הביא את זה. אני ממש מתוסכלת שזה מה שיחשבו עליי. ובטח לא בא לי להצטדק בפני אף אחד על משהו שלא עשיתי לפני כחודש ילדתי בן נוסף, אולי יש קשר לעניין הזה.. שכן, הבכור "סבל" מעודף תשומת לב ואילו היום קצת פחות מכורח הנסיבות. אשמח לחוות דעתך ומה את ממליצה לי לומר לו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאורית

ד''ר הדס גולדבלט
    10/11/2008

אורית,
    אכן מצב קשה, פוגע ומביך עבורך, אך את מתרשמת נכון, שבנך נמצא כנראה במצוקה כלשהי, אם בחר "לאותת" באופן זה. נראה לי שנהגת נכון כששוחחת עם בנך, ואני מקווה שלא יחזור על דברים אלו. יחד עם זאת, כדאי שתבקשי מן הגננת להפנות אותך לפסיכולוג/ית של הגן, על מנת להתייעץ באופן יותר מפורט.
    כל טוב וגדלי את ילדייך בבטחון ובנחת
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו