מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות בביתב07/12/2008
שלום. אני כיום בת 39. גרה עדיין בבית הורי. אבי נפטר כשהייתי בת 33. כל החיים היתה אלימות מילולית בבית. עקב כך פחדתי מאבי כל חיי תמיד התרחקתי ממנו ולא דיברתי איתו - מרוב פחד. כיום אני מפחדת מקשר עם גברים. שאלתי היא האם זה היה נורמלי לפחד מאבי? להתרחק ממנו ולא לדבר איתו? אני מאמינה שכן אך אני מרגישה כ"דפוקה" מזה שפחדתי ממנו - הרי זה לא נורמלי לפחד מאבא. וכמו כן אני מרגישה תמיד חסרת בטחון וכנועה בקשר עם גברים. בגלל המצב שהיה בבית. האם זה הגיוני שכך אני מרגישה אני מאמינה שכן אך למרות זאת אני מרגישה שאני "דפוקה" שכך אני מרגישה מרגישה כך. וכל זאת למרות שעברתי טיפולים פסיכולוגיים וטיפול תרופתי. מודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל: ו
ד''ר הדס גולדבלט08/12/2008לא נורמלי לפחד מאב אלים?! גם לא נורמלי שאב אלים כלפי ילדיו!!! ובמצב לא נורמלי מגיבים בדרכים לא צפויות, או צפויות - בהתאם למצב. את מתארת חיים בטרור ובאלימות ולפי דברייך, מצב חיים זה השפיע על חייך עד היום, גם לאחר פטירתו של אביך.
את כותבת שעברת טיפולים פסיכולוגיים וקיבלת טיפול תרופתי. בכך נהגת נכון בהתאם למצבך, ואני ממליצה לך להמשיך בדרך זו, מאחר ואת מתארת שאת חסרת ביטחון ביחס לגברים וחשה קורבן בכלל חייך. יש לך עוד עבודה לעשות... בכל מקרה, את אינך "דפוקה" - כדברייך - בגלל שפחדת מאביך ובגלל המצב בבית. הגבת באופן צפוי למצב לא נורמלי בבית.
ככל שתוכלי ללמוד לראות את עצמך כאשה עצמאית היום, שההוה והעתיד שלך אינם תלויים רק בעברך, כך תחושי יותר חזקה ובעלת ערך. מטרה זו ניתן להשיג באמצעות המשך טיפול.
בהצלחה
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ו09/12/2008תודה רב על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)