אלימות מילולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מילולית
    ל
    15/12/2008

שלום, אני נשואה שנתיים, עם תינוקת, ולבעלי יש לעיתים קרובות, התפרצויות זעם, זה מתבטא בצעקות מאד חזקות (גם ליד הילדה בת השנה), מדבר בחוצפה ומגעיל, קללות (כלפי), אמירות כמו: "תמותי" , ולפעמים גם לזרוק ולשבור חפצים בבית (כמו מאוורר), וכו'... כרגע אנו בנתק, באותו בית, אך לא מדברים. אני די התייאשתי. פשוט אין לי כוח יותר לבכות ולהיפגע!!! השאלה : אם יש סיכוי בכלל שיעוץ יכול להציל את המצב?? :-( תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מילולית

הוספת תגובה

• לשואלת בעניין אלימות מילולית

ד''ר הדס גולדבלט
    17/12/2008

שלום לך,
    כן, ייעוץ עשוי לסייע לכם לשנות את מערכת היחסים ביניכם. אך יש כאן שתי מטרות:
    1. הראשונה - האלימות של בעלך חייבת להיפסק. כן, מדובר באלימות, גם אם אינו מכה אותך ישירות. הוא חייב לפנות לייעוץ בעניין זה!

2. במקביל או בהמשך - ייעוץ זוגי לשניכם, כיצד לבסס מערכת יחסים שונה, מכבדת, ללא אלימות.

טוב תעשי אם תפני למרכז לטיפול באלימות במשפחה באזור מגוריך ותתייעצי עם איש מקצוע. הוא/היא יוכל/תוכל להמליץ לך כיצד לנהוג: כיצד לשכנע את בעלך לפנות לייעוץ; אם כדאי להתלונן במשטרה; אם ישי מקום לשקול פרידה; אם ומתי ניתן לפנות לייעוץ זוגי...
    יש מגוון אפשרויות - ואיש המקצוע ידון אתך במה שמתאים לך ובמה שאת מעוניינת. את תהיי זו שתחליט בסופו של דבר כיצד לנהוג.
    בהצלחה
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מזדהה איתך

שרון
    25/12/2008

אני מבינה כי גם לי זה קורה אמנם לעיתים רחוקות אבל שזה מגיע אין אלוהים צעקות, התחשבנויות קללות סילוק מהבית וכו לא זריקת דברים. גם אני כבר שבוע לא מדברת עם בעלי וזו הפעם הראשונה שזה קורה והפעם אלך עם זה עד הסוף הוא צריך טיפול ואני מאמינה שכלים לתיעול הכעס למקום טוב יותר יעזור תהי חזקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי

ל
    28/12/2008

תודה. אשמח לדעת איך הולך לכם הטיפול הזוגי, אם יש תוצאות ואם טיפול זוגי יכול לגרום להפסקת התנהגות זו לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו