פחד מגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • פחד מגברים
    ב
    16/12/2008

    שלום. אני גדלתי בבית שהיתה אלימות נפשית מצד אבי. אבי נפטר לפני מספר שנים. הבעיה היא שיש לי פחד נוראי מגברים אחרי שראיתי למה הם מסוגלים (התנהגותו של אבי). אני מאוד רוצה מערכת יחסים עם בן זוג אך לא מסוגלת נפשית מהטראומה שעברתי בבית. האם זה נורמלי שאני מרגישה כך? האם עדיף לי להשאר ללא בן זוג כדי לא לסבול שוב. כשאני נמצאת בחברת גבר אני נורא חסרת בטחון וכנועה לרצונות שלהם. מרוב פחד מהם. טיפולים פסיכולוגים לא עוזרים לי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מגברים

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תושבה ל-ב

    ד''ר הדס גולדבלט
    17/12/2008

    שלוםלך,
    עצוב לקרוא את סיפור חייך. את מספרת שאינך מפיקה תועלת מטיפולים פסיכולוגיים, שאכן הם המענה הנכון לנשים במצבך. לא פירטת אילו טיפולים עברת. יש סגנונות טיפול שונים מבחינת הגישות בהן נוקטים הפסיכולוגים או היועצים אחרים וכן יש מסגרות שונות - פרטניות וקבוצתיות. יש גם טיפולים המשלבים טיפול תרופתי להקלת החרדה או הדיכאון. מאחר ואינני מכירה אותך, אינני עורכת כאן אבחנה לגביך אישית, אלא מספקת מידע לגבי אפשרויות קבלת העזרה.
    הייתי מציעה לך לפנות שוב לייעוץ, ולברר על אודות מסגרות לטיפול קבוצתי (או סדנאות ליחסים בין-אישיים) באזור מגוריך, וכן לבחון אם יש צורך גם בתמיכה תרופתית לזמן מה.
    חבל שתבלי את חייך בתחושה, שאין שום דרך עבורך לבנות מערכת יחסים זוגית. נורמלי לחוש כך, לאור מה שאת מספרת על יחסיך עם אביך בעבר, אך אין מדובר בגורל חד משמעי. אנשים רבים במצבך למדו לבנות את חייהם בדרך שונה ומספקת ממה שחוו בילדותם.

    בהצלחה ובבריאות
    הדס

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו