עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אני
    11/01/2009

שלום , אני בת 35 ויש לי 3 ילדים. אני נשואה 13 שנה כמעט. בשנים האחרונות אנחנו רבים בלי סוף, אני מרגישה שזה משפיע על הילדים. לפני חצי שנה החלטנו להתגרש הלכנו לפתוח יחד תיק ברבנות והמשפחה עצרה אותנו. ישבתי עם כל המשפחה וספרתי את כל מה ששמרתי בבטן, כולם היו בהלם. שתקתי מספיק שנים ועכשיו הכל התפוצץ ויצא החוצה. בעלי מטריד אותי מינית מציק לי בלילות ובזמן שאני ישנה הוא היה דוחף לי אצבעות למטה, הייתי מתעוררת ורבה איתו והוא היה מבקש סליחה. הוא צועק ומקלל ואני שתקתי אבל לאחרונה גם אני התחלתי לצעוק ולקלל, אין לי מושג לאן לפנות ומה לעשות. הסברתי לו שנמאס לי מהיחס הזה . ספרתי לפני חצי שנה לחמתי והיא אמרה לי תשובה שנעמדתי במקום, היא אמרה לי " את אישתו, תשתקי ותפתחי את הרגליים, ככה זה כל הגברים". זאת תשובה לדעתך? יש עוד דבר שלא כתבתי, בעלי קנאי בצורה מחרידה, ישבתי 10 שנים בגללו בבית בגלל שהוא היה מקנא שהייתי יוצאת מהבית. אבל לפני חודשיים יצאתי לעבוד והוא משתגע מזה. התחלתי להשתנות לאחרונה. כי תמיד הייתי בבית עם הילדים ותמיד היינו מבלים ביחד. אף פעם הוא לא נתן לי להיות לבד עם חברות, לשבת לקפה או לצאת לקניון. תמיד זה איתו ביחד. כל פעם שאני יוצאת זה מיליון טלפונים איפה את, מה את עושה וכו'. לאחרונה הוא התחיל לחשוד בי שיש לי מישהו. אין לי מושג מאיפה הוא הביא את זה. אבל אחרי מריבה הוא אומר לי סתם רציתי לעצבן אותך בגלל זה אמרתי ככה. הוא משפיל אותי תמיד ליד הילדים ואומר כמה אני אמא רעה שאני רוצה להיות עם חברות לפעמים. אני רוצה שתעזרו לי , אני לצערי כבר לא אוהבת אותו ונראה לי שמפה מתחילה הבעיה. אני מבקשת ממנו שנתגרש יפה בלי מריבות אבל הוא אומר שהוא אוהב אותי ולא יוותר עליי. אני לא חושבת שהוא אוהב אותי, זה כבר נהפך לאובססיה מבחינתי. ספרתי על קצה המזלג יש לי עוד הרבה דברים לספר. אני רוצה לדעת מההזכויות שלי כאן. ויש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן האם אני חייבת לקיים יחסי מין איתו בזמן שאני לא רוצה? הוא תמיד לוחץ עליי בקטע הזה וזה מציק לי. אני אודה לך אם תעזרו לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• אלימות =איך לברוח מזה

מגי
    11/01/2009

אני נשואה לבעלי מגיל 19 .(כבר 11 שנה). מכה ראשונה שקיבלתי ממנו היתה שבוע אחרי חתונה -אז הייתי תמימה לא ידעתי כלום וכמובן האשמתי את עצמי בזה שאני גרמתי לזה .בהמשך המכות הופיעו בתדירות של פעם בחודש,כמו כן זה לא מנע ממנו להרביץ לי בהיותי בהיריון עם ילדה ראשונה.תוך כדי נישואים המשכתי ללמוד וכבר מזה כמספר שנים אני נמצאת בתפקיד מכובד במקום ממשלתי ויש לציין שמשכורת שלי יותר גבוהה משלו(הוא עובד כפועל פשוט).במשך כ5 שנים הייתי חייה עם חמותי .מאז שעברנו לגור לבד האלימות התחילה להופיעה בתדירות יותר גבוהה שלא רק עלימות נפשית (כל מה שקורה זה באשמתי אני הכי רעה וכו,)אלה גם אלימות פיזית(מכות ממש עם אגרופים ורגליים ).יש לציין שכל עבודות בבית הם עליי:גם ילדים ,גם לקיחת לבהס' ולגן,גם חוגים,גם כל הקניות,גם כל התשלומים,גם כל מלאכה בבית הן כביסה ,נקיון בישול של אוכל חם כל היום-ואוי לי אם אין אוכל חם).בקיצור אפשר להגיד שהתעלמתי איכשהו מזה ,אבל בערך מאז שבתי הבכורה בת 5 הוא אתחיל להרביץ גם לה,אבל ממש מכות,לקרוא בשמות גנאי כגון:"את טיפשה, את שמנה וכו",יש לציין שהיחס כלפי בתי הקטנה הוא אחר לגמרי -אפשר לומר "יחס טוב".סהכ' בעלי לא מדגיש לילדי אפילו דקה אחד ביממה מזמנו,הוא אף פעם לא יצא איתן לטייל ולגן שעשועים אני חושבת מזמן על הגירושים .אבל באחד הימים כשיזמתי שיחה עם הגדולה היא התחילה לבכות ואמרה שאני לא יעז להיתגרש למרות שכל הזמן היא אומרת שהיא שונאת אותו, ולמה אתחתנת עם אבא שכזה?למה לא בחרת מישהו נורמלי? וכדומה... אני בשנים האחרונות מאוד עצבנית, צועקת גם על הילדים ואפילו מספר פעמים נתתי להם מכות בתוסיק- ואחרכך האשמתי את עצמי כל היום בזמן האחרון הופיעו בנוסף גם איומים שהוא ארצח אותי או יעוות את פניי אני לא יודעת מה לעשות ,לברוח-לאן?להוריי אין מקום כי הבית קטן מאוד ,בחוץ הוא נראה בחור אינטליגנטי, שקט מאוד שלא יכול להזיק לאף אחד,ולא יאמינו לדברי .דיברתי מספר פעמים עם אימו,היא אמרה שתדבר איתו אבל זה עזר רק ליממה אחד בלבד נמעס לי מה לעשות,והאמת אני מתחילה כבר לפחד ממש לא רק אל עצמי כמו שעל ילדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למגי

ד''ר הדס גולדבלט
    14/01/2009

חשוב שתפני בהקדם לייעוץ ביחידה לטיפול באלימות באזור מגוריך. את מציגה תמונה מורכבת של אלימות כלפיך. את בסכנה - בעלך מאיים עליך ישירות. את זקוקה לייעוץ מקצועי!!!
    פני לייעוץ - יפה שעה אחת קודם.
    הדס גולדבלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר הדס גולדבלט
    14/01/2009

חשוב שתפני לייעוץ ביחידה לטיפול באלימות באזור מגוריך. את מציגה תמונה מורכבת של אלימות כלפיך במספר מישורים ואת זקוקה לייעוץ מקצועי.
    ו- לא! אין שום חובה שאשה תיענה לדרישותיו המיניות של בעלה - אלא רק אם היא מעוניינת.
    פני לייעוץ - יפה שעה אחת קודם.
    הדס גולדבלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו