מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימותורד22/01/2009
איני יודעת במה להתחיל.....נשואה 20 שנה בתחילת הדרך הייתה אלימות מצד הבעל שכמו כולם תמיד בקש סליחה ומחילה ותמיד דאג להתפייסות. היום הגעתי למצב נפשי שאין ביכולתי עוד לסבול את כל ההשפלות שמחריפות לרמה נמוכה שהוא גורר אותי וכמובן לאלימות קשה שעוד דקה מגיעה לסוף...היום הילדים גדולים ובימים האחרונים המריבות החריפו וגוררות את פחד הילדים לפרידה לבלבול לשמירה עליי שהוא לא יפגע בי קשות. כולנו מבולבלים. היום אני רוצה לעשות לזה סוף אך איני יודעת במה להתחיל ואיכן להתחיל למי לפנות קודם והאם לפחד מהאיומים שאם אני יתלונן יקרה לי משהוא רע? או שבכל מקרה יקרה לי משהוא רע? אני פוחדת פחד גדול מהנורא מכל!! - האם זה הזמן לעזוב? לאן? זה הורג אותי שהילד אומר"אמא אני ישמור עלייך"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורד
ד''ר הדס גולדבלט23/01/2009ורד,
עושה רושם שאת מצויה במצוקה רגשית קשה ובסכנה פיסית ממשית. גם ילדיך מושפעים לרעה מן החשיפה לאלימות מצד אביהם כלפיך, ובאמת אין סיבה שהם יקחו תפקידי הגנה עליך מפני אביהם. זה לא תפקידם במשפחה!
פני מיידית למרכז לטיפול באלימות שבאזור מגוריך. ברשות המקומית ובמחלקה לשירותים חברתיים יוכלו להפנות אותך. יש גם מספר טלפון של "קו חם" לנשים נפגעות אלימות. תוכלי למצוא אותו בכל עיתון יומי במדור שמפרט קוי חירום שונים.
כמובן, ישנה האפשרות להתלונן במשטרה וכן לעזוב את הבית למקלט לנשים נפגעות אלימות, אך רצוי שתתיעצי לפני כן עם איש מקצוע, כפי שהמלצתי בראשית תשובתי.
ויפה שעה אחת קודם!!!
כל טוב,
הדס גולדבלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להאמין בצדק?
ורד24/01/2009מיכיון שאנו משפחה מאד מוכרת וידועה ...בכל השנים אני משדרת ורוד ומחביאה את כל הסימנים והפחדים, היום כאשר אני אוזרת אומץ להרים את השפורפרת הוא מיד מזכיר כמה הוא חזק וכל חבריו שוטרים ואנשים ידועים. שאיש לא יאמין לי אלא רק לו. הפחד הזה שווה לפחד כל מה שאני עוברת. אני לא יודעת האם אנשי החוק יעזרו לי או יחריפו את מצבי. נשמע כמו סרט אבל.....אני לא מצליחה לרכז את המחשבות. היום הוא אמר שהוא מוכן לזרוק אותי לרחוב בתנאי שאני ייחתום שאני מוותרת על כל הרכוש וכמובן על ילדיי. האם זה פתרון? האם אני צריכה לפחד מחברינו השוטרים? - שיש סיכוי שלא יאמינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
ד''ר הדס גולדבלט24/01/2009ורד,
אני חוזרת על עצתי מתשובתי הראשונה: פני מייד לעזרה מקצועית! שם יעזרו לך "לעשות סדר" בחששותיך ולבחון מה הדרך הנבונה והנכונה עבורך לפעול. בעלך מנסה להפחיד אותך. פחד משתק ומונע מאנשים לפעול. זה טרור ממש. לכן, פנייה לעזרה מקצועית תסייע לך לחשוב באופן הנכון עבורך, ולהחליט כיצד לפעול.
בהצלחה
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

