מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינני מאמינה במשטרהאלמונית01/02/2009
לגב' הדס גולדבלט. אינני מאמינה בראשויות. זה לא חוסר אמון סוביקטיבי שלי. אני כותבת בעילום שם בכוונה. הוגשה כלפי תלונה על אלימות . (שאני הרמתי יד כלפי חברה, והיא רצתה להתנקם בי). נאלצתי "להיפרד" מ10 אלף דולר על הגנה משפטית, עוד לפני שהיה בכלל משפט.(ולא היה משפט בסוף). מאד קל לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על אלימות . עכשיו, אני בתהליך של הגשת תביעה לפיצויים בגלל הסבל שעברתי, (מגישת התלונה כלפי, נשברה, ואמרה שרצתה להתנקם בי). הסבל היה נורא... שבועות של זמונים לחקירות ובתי משפט. המערכת איננה מגינה על מי שמאשימים אותו. מעבר לעובדה שהמערכת רוצה להגן כמובן על אלה באמת חוטפים אלימות, יש להיות זהירים ולא להאשים לפני משפט. את יודעת מדוע היא רצתה להתנקם? כי נישאתי לחבר שלה לשעבר. והמשטרה לא האמינה לי. בשבילי - המשטרה בעצם הייתה האלימה בסיפור. היא השאירה אותי עם פגיעה לכל החיים. מזל שהצלחתי להוכיח (חד משמעית. לא מספק) את חפותי. בשעה שהסתובבה חופשי וחייכה, אני בכיתי, והייתי במשמורת בית. מה את אומרת על זה? יוצא דופן?תשאלי כמה זה קורה לגברים. אני הייום, מוכנה לעזור לכל גבר, לייעץ, להפנות להגנה משפטית נאותה, - כל גבר, שמכחיש את אלימותו, עד יוכח אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזקת החפות
ד''ר גיא אנוש02/02/2009לאלמונית שלום,
הסיפור שלך באמת נוגע ללב, ומוכיח את העקרון הישן כי מגיעה לכל אדם חזקת החפות - הזכאות להחשב חף מפשע עד שהוכחה אשמתו.
מצד שני - מוטלת על המשטרה החובה להגן עלהאזרחים, מה שיוצר מצב קשה בו צריך לפעמים להכריע לפני היות המשפט האם האדם אשם או לא.
בדרך כלל במקרה שלגברים מכים, כאשר גבר מואשם באלימות, המשטרה יכולה להוציא צו הרחקה ואין בכך חיוב למעצר בית כפי שאת מתארת. איני יודע מה היה במקרה שלך בדיוק, אך כדי להכריח אותך לשבת בביתך, צריכות להיות הוכחות משכנעות למדי. אם הן היו מפוברקות - אז זה איום ונורא - אך בכל הקשר חיובי יתכן שרמאים ינצלו את המערכת לרעה.
בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בהמשך
כל טוב
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)