מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!מלכה20/02/2009
שלום אני חדשה כאן.. היתי רוצה לדעת משהו: אני בת 21 כיום (בטח אתם חושבים שאני מספיק גדולה להסתדר בכוחות עצמי אך אני לא יכולה כי בתוכי אני כמו בת 6 ) עברתי אלימות והתעללות פיזית,נפשית מצד הוריי ומ2 האחים שלי בעיקר ההורים שלי מגיל 8 עד 15 ואז נפסק האלימות ולפתע כיום לפני שבועיים משפחה רצו לנסוע לבית מלון בירושלים ואני לא רציתייי מעולם לא אהבתי לנסוע איתם לבית מלון כי תמיד יש ריב ובעיות ואלימות אז אמרו לי שכבר שילמו עליי אז אין לי ברירה הרגשתי חובה אז נסענו..ביום שישי ובלילה אחד לא יכולתי להירדם,זה טבעי או לא? אז סימסתי בפון עם חבריי ולא ידעתי שזה רעש (אני חירשת מלידה אך לא אילמת) ואז אבא קם אמר לי להפסיק לדבר בפון כי זה רעש אמרתי מה? באמת? הצעתי לו שאצא ללובי כי לא אצליח לישון אמר שלא שאשאר בחדר אז השארתי ובכיתי מסיבה מסוימת ואבא שוב קם וצעק עלי שאספיק לבכות אמרתי שלא יכולה לשלוט להפסיק לבכות הוא מתחיל להתעצבןן ומכה אותי חדר היה חושך כי משפחתי שומרת שבת הם דתיים חוץ ממני כמובן ואז לא ראיתי כלום בתוך חושך צרחתייי מרוב כאביים ולפתע הרגשתי דם בתוך פה וקמתי רצתי לשירותים רק בשירותים יש אור ונדהמתי לראות כל שייינים שלי ממלאת בדם צעקתייי צרחתיי ביקשתי שיעזרו לי אך אימא ואחותי בת 15 כיום ואבא עמדו בצד וצפו בי וצחקוו... בכייתי ולפתע כל חוזר אליי מאחורה... אמרתי למה למה אלימות חוזר!!!! ואחרי זה ברחתי ללובי ובכיתי שם המון.... ודיברתי בשיחת וידאו עם ידיד שבדיוק אותו יום יש לו יומולדת ורציתי לאחל לו ולהצטער שלא יכולתי לבוא ליומולדתו.. וידיד ראה את פניי מלא אדום ודרש לדעת מה קרה לייי?? לא רציתי לספר.. אך מנדנד לי עד שהשברתי ואמרתי אבא מרביץ לי הוא מופתע,מה?? אבא חוזר להרביץ לך?? מחר אני ו3 חברים נבוא לביתך כך הסכמנו אז המשכתי לבכות... עד בוקר חזרתי לחדר וישנתי.... ואז בערב מוצ"ש 3 חברים טובים הגיעו לבית של חברה שלי שגרה באותו אזור שאני גרה אז מייד עם הגעה לאזור ברחתי לחברה שלי וקיבלתי בפעם ראשונה בחיי תמיכה של חברים ודיברנו על כך ואמרו לי שאסור לי לשתוק.. אך אני לא יודעת מהם זכויותי ואם מותר להורייי למכות אותי בכללל? לעשות בי כרצונם?? אודה לתשבה בהקדם אפשרי!!! ממני מלכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב...
מלכה20/02/2009**מכיון שבכיתי ושלא הצלחתי לישון אז הם ניסו להשתיק אותי באלימות!!**
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלכה שלום
ד''ר גיא אנוש23/02/2009מלכה, להורייך ולאחייך, ולאף אחד אחר אין זכות להרביץ לך, זה בניגוד לחוק.
אני שמח שמצאת תמיכה בקרב חברים, אך פעמים רבות זה לא מספיק.
אם את רוצה, את רשאית להגיש תלונה במשטרה.
אין ספק שיהיה לכך מחיר משפחתי, כי הם יכעסו עליך על כך.
זוהי בחירה.
את גם יכולה לפנות ללשכת הרווחה הסמוכה אליך ולבקש הפנייה לטיפול על ידי מטפל/ת מומחית לטיפול באלימות במשפחה.
במרבית הערים הגדולות בארץ יש תחנה לטיפול באלימות במשפחה, וגם אם לא, יש מטפלים המתמחים בתחום הנמצאים במסגרת הלשכה.
אל תשארי לבד!!!
בהצלחה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)