אלימות מילולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מילולית
    שר
    14/03/2009

שלום, אני בת 31 גרושה מזה שנה וחצי.מערכת היחסים עם בן זוגי לשעברי היתה כ-7 שנים ומתוכם היינו נשואים שנתיים. מערכת היחסים כללה אלימות מילולית, צעקות, העלבות, גירוש מהבית, הגבלה על ביקורים אצל משפחתי. מבחינה כלכלית, לא הסכמתי לחשבון משותף כי לא הסכים שאעזור למשפחתי, החשבון המופרד שיגע אותו. קרה שבמבלך ריב הוא חסם בגופו את דרכי, קרה פעם אחת שתפס בחוזקה בזרועי והשאיר סימן. אני קמתי ועזבתי כי לא יכולתי לשאת את הכאב. הבעייה היא שאני כבר קרוב לשנתיים בלעדיו, שרויה בדיכאון עמוק ולא מסוגלת להמשיך הלאה. הוא טוען שהשתנה ועבר טיפול, וששנינו היינו לא בסדר, לא ידענו איך לדבר אחד עם השנייה, ושאין לנו מה להפסיד, אנחנו חייבים לנסות לפתור את הבעיות ולשוב לחיות ביחד. אני במלכוד גדול, מצד אחד לא מסוגלת לראות את חיי בלעדיו, מצד שני מפחדת לחזור להביא ילד חסר אונים למערכת לא טובה. האם יש מצב שהוא עבר שינוי? אני לא שלמה עם עצמי, בתוך תוכי לא מאמינה שהמצב יכול להיות אחרת, אבל כל כך מתגעגעת ורוצה שהכאב יעבור. האם ישנה קבוצת תמיכה לאלימות מילולית באזור הצפון? האם יש מטפל/ת שאתם ממליצים? אני מרגישה תקועה, ממורמרת, בדיכאון גדול מאוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מילולית

הוספת תגובה

• תשובה לשר

ד''ר הדס גולדבלט
    14/03/2009

כדאי בהחלט שתפני להתייעצות לפני קבלת החלטה, אם לחזור לבן זוגך לשעבר. באזור חיפה והצפון יש מספר יחידות לטיפול באלימות במשפחה בהן תוכלי לקבל ייעוץ פרטני או קבוצתי: חיפה, חדרה, נהריה, נצרת עלית, קרית שמונה, טבריה ועוד. כדאי שתפני למחלקה שירותים במקום מגוריך ותבררי על אודות יחידה כזאת, או שתבדקי באתר משרד הרווחה, איזו יחידה לטיפול באלימות קרובה למקום מגוריך.
    בהצלחה!
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך,

אחת
    03/09/2009

שלום לך, אני כל כך מבינה אותך !!
    אני באותו מצב בדיוק - מה עושים ????
    איך התקדמת מאז ?
    אשמח מאוד אם תשתפי אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו