אלימות מילולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מילולית
    אובדת עצות
    17/03/2009

שלום רב אני נשואה מעל 20 שנה , עובדת כל השנים בעבודה מסודרת ויש לנו 3 ילדים מקסימים. הבעיה היא שהבן זוג שלי לאורך כל השנים מרגיש צורך להיות זה ששולט/מחליט בכל התחומים , מתי נצא ולאן , עם מי אני אדבר בטלפון מתי וכמה זמן,אם חם לי ולו לא אז לא מדליקים מזגן,(גם אם אנחנו באמצע אוגוסט). מעבר לכך הוא משתמש באלימות מילולית , אם הדברים לא נעשים לטעמו אז הוא כועס ומגיב במילים שאני מעדיפה לא לפרט כאן. עם השנים אני חשה בהחרפה בתגובות , הן מבחינת הטונציה והן מבחינת הווליום. השיא היה שהוא זרק חפצים.. אני פוחדת , כי אין לי מושג לאן הדברים יכולים להגיע. האם יש סיכוי לתקן מערכת זוגית כזו?מה ניתן לעשות ? לאן עליי לפנות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מילולית

הוספת תגובה

• לאובדת עצות

ד''ר הדס גולדבלט
    17/03/2009

שלום לך,
    אין סיבה בשלב זה לחוש אובדת עצות. והרי מספר עצות: ניתן לפנות תחנה לטיפול במשפחה וייעוץ בחחי נישואין או מוטב: ליחידה לטיפול באלימות הקרובה למקום מגוריך. את יכולה לפנות בשלב ראשון באופן פרטני ולהתיעץ מה תוכלי לעשות, וכיצד ניתן לגייס גם את בעלך לטיפול. אין סיבה שתחיי בחוסר וודאות ובטרור!
    כל טוב,
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו