מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות נפשית ומילוליתמירית10/04/2009
שלום וברכה אני לא יודעת מאיפה להתחיל אבל אני אנסה. אני צעירה , בת 31, נשואה כ- 11 שנה יש לנו 4 ילדים מקסימים, הבעיה של בעלי היא שבשעת עצבים הוא נוקט באלימות, לא הרמת ידיים, אלא קללות, איומים, הוא נוטה לברוח פעמים רבות מהבית ורק אחרי פיוסים , סליחות ותחנונים מצידי והבטחות לאין ערוך הוא עושה טובה וחוזר. אציין כי אני בחורה משכילה, תמיד היה לי ביטחון עצמי אלא שכאן במערכת זוגית הזאת הכל השתנה, הוא מצליח להשפיל אותי לשלוט עלי לאיים עלי, לברוח לי ולגמד את נשמתי ונפשי, וכל הדרכים כשרות, הוא כל הזמן רוצה לגרום לי להבין שהכל באשמתי אנסה לתת לכם דוגמא קטנה מצאת החג , נסענו ברכב הקטנה שלי בת שנה ושלושה בכתה על הכיסא, אז הוא אמר לי להרים אותה, לקחתי אותה והתחלתי לשיר איתה ולנסות להרגיע אותה אך הוא היה בעצבים וטען שלקחתי אותה לא ישר כשהוא אמר לי ואז הוא עצר את הרכב באמצע הלילה באיזה תחנת דלק מחוץ לעיר ואמר לי, כוס אמעק תסעי לירושלים לבד אני הולך, רק אחרי שהילדים בכו, הוא חזר לרכב נתן בעיטות לרכב, העיף את המירס שלו לבחוץ והתחיל לקלל אני יעשה לך חג של מרורים את תראי עם מי התעסקת ובל נשכח שבעצם לא עשיתי לו כלום ממש כלום.
חזרנו לבית, הוא הלך חזר בבוקר, אירגן תיק והלך לאחר שזרק עלי סיגריה דולקת, הדוגמא כאן היא קטנה יש לי דוגמאות גדולות יותר ואכזריות יותר, אני כל הזמן שואלת את עצמי מה אני עושה עם חלאה כזאת, לא מוכנה לעזוב, לא מסוגלת, מרגישה משותקת, יש לי 4 ילדים קטנים, אני תלויה בו כלכלית.
אני צריכה עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מגיע לך
גילה12/04/2009למה באמת לא נסעת לבד לירושלים משאירה אותו לקלל בתחנת דלק?
אין בעולם אישה שמגיעה לה לחיות ככה, תבדקי אילו זכויות מגיעות לך, ואיך את יכולה להתקיים כלכלית בלעדיו (עמותות, ביטוח לאומי) ותעזבי!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
ד''ר הדס גולדבלט16/04/2009אני מצטרפת לדבריה של גילה, שענתה לך לפני: באמת לא מגיע לך יחס כזה מצד בן זוגך! אכן את זקוקה לעזרה, לברר עם עצמךמה מקשה עליך לעשות שינוי בחייך ולקבל החלטה להפסיק את החיים באלימות. פני מיידית לייעוץ ליחידה לטיפול באלימות הקרובה למקום מגוריך!
בברכה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)