מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב להיפרד ונסחט ...אחד27/04/2009
אני גבר שמעוניין להיפרד לצערי אני נסחט להישאר בגלל הילדים . במערכות שבנו לעצמם ארוגני הנשים באדיבות שלטונות הרווחה בתי המשפט והפרקליטות אני נסחט להישאר . אישתי יודעת שהיא יכולה מחר לקחת את הילדים בהסדר גירושים ולא לתת לי אפילו לראות אותם ואף אחד לא יעשה לה שום דבר אבל כלום. גברים אחרים שהיו בסיפורים הללו מכירים היטב את התופעה והסיפורים שלהם נקראים בכל רחבי הרשת . כמובן שזה לא ימנע ממנה גם לדרוש דמי מזונות גבוהים ולדרוש תשלומים שונים שהרי "הברון ישלם "למרות שהיא מרוויחה יותר ממני . אשמח לעצה למרות שאישית האשמה של מצבי לדעתי גם אשמתכם מומחי הרווחה שהפכתם את הגברים בישראל למוכי גורל . אין שום מדינה בעולם שיש לנשים כול כך הרבה כוח ויחס מועדף ,שאני מספר את זה לבן דודי בארה"ב הוא צוחק עלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "נסחט"
ד''ר גיא אנוש28/04/2009עם כל הכבוד, לא צריך להגזים, אשתך לא יכולה למנוע ממך לראות את הילדים במצב של גרושים או פרידה, אלא אם כן היא מצליחה להוכיח שאתה מתעלל בהם - ואני מקווה שאתה לא!
אם אתה מתיחס יפה לילדים, גם אם אשתך מקבלת משמורת, מגיע לך לראות אותם לפחות פעמיים בשבוע וכל סוף שבוע שני, ובדרך כלל מגיע לך גם שישנו אצלך, אם אתה מוכן ויכול לדאוג להם, לקחת לבית ספר וכו'. ישנם סיפורים קורעי לב על רמאויות והתעללויות משני הצדדים, והמערכת בהחלט לא מושלמת, אך כל עוד לא עשית משהו קיצוני, הבסיס הסביר נשמר.
מזונות נקבעים בהסכמה, או על ידי בית המשפט, ובמקרה שבית המשפט מעורב, הכנסת שני הצדדים נלקחת בחשבון, אלא אם כן אחד מהצדדים מצליח להעלים הכנסה (ופעמים רבות זה דווקא הגבר). אז תפסיק להדאיג את עצמך עם שטויות.
כל טוב
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שאתה פשוט לא בקיא במציאות .
אחד30/04/2009ישנם גברים שלא מצליחים לראות את ילדיהם באופן סדיר ובית המשפט לא עושה כלום בעניין , אני אישית הכרתי במילואים גבר שאישתו מנעה ממנו לראות את ביתו הקטנה 4 שנים ברציפות . . הבחור בכה לי בשמירות בכי מרורים וכול באיזה חור שורץ אוייבים . מעבר לזה ישנה כמובן ההסתה ההורית שמסיתים נגדך ומשכנעים את הילדים שאתה אבא רע . בתי המשפט בישראל לא עושים כלום ושלטונות הרווחה עוד עוזרים לזה להתרחש . מעבר לזה כמובן שנשים אינם משלמות מזונות כמו גברים בתי הדין לעניני משפחה שופטים לפי המשפט העברי קרי נשים משלמות מזונות מלשון צדקה ולא מתוך מחוייבות זה החוק . אני רוצה להאמין גם שזוגתי תגלה אנושיות ולא תזרוק אותי לכלא ללא הצדקה אבל היא יכולה בקלות לזרוק אותי מהבית ולשלוח אותי לכלא כול מה שהיא צריכה זה רק לזרוק מילה למשטרה ואני בכלא , זאת ההוראה היום, גבר נחשד נזרק לכלא ולך תוכיח שאתה לא אשם .. יש בישראל 98% הרשעה לא נראה שיש באמת מערכת משפט וצדק . תלונות שווא מאוד קשה להוכיח ולמשטרה בוודאי אין זמן לזה מאות גברים מצאו עצמם בכלא במעצר בתנאי עולם שלישי כי הבית זוג החליטה לחסל חשבונות .. בקיצור אני נסחט ,היא כבר אמרה לי אם תלך תשכח מהילדים תשכח מהכול אני יודעת בדיוק איך החוק עובד לטובתי .חבל שאתה לא מכיר במציאות הזאת ..לדעתי אתה מכיר אותה היטב , אבל כמו כל דבר מדינה מעדיפים כולם לכסות תחת שהרי לומר את האמת על איך המערכת מתנהלת ואיך ארגוני הנשים ובתי המשפט יצרו פה מציאות מעוותת זה דורש התמודדות ולזה הרי הרוב כבר לא מוכן , זה פוגע בפרנסה וזה דורש
להתעמת עם אנשים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)