האם להתגרש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתגרש
    אלה
    05/05/2009

אני נשואה שנתיים. בעליי הרביץ לי פעמיים - על הפעם השנייה לפני כחודשיים התלוננתי במשטרה. מאז הכול היה נורא הוא נוקם בי הלך לפק"ס לסדרי דין וטען שם שאני מסולת לפגוע בילד ולהתאבד והיא מאמינה לכל מה שיוצא לו מהפה. הוא גם החל בהליך גירושין וטען שם המון שקרים עליי.במקביל הוא אמר לפק"ס שרוצה שלום בית ושנלך ליעוץ ואומר לי שאוהב אותי אבל שלא יכול לחזור בגלל שאני לא מבטלת את התלונה. לגבי התלונה - הוא כל הזמן אומר ואמר את זה ומאז הוא גם לא מעביר כסף. מה אתם חושבים על הכל? לצייןו שכל פעם שאני רואה אותו אני מרגישה אשמה וכועסת על עצמי... האם הוא יכול עם השיטות שלו לקחת את הילד? הוא טוען שרוצה אותו ואני מפחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להתגרש

הוספת תגובה

• אני אמנם רק בן 17 בלי נסיון בחיים..

זיו
    13/05/2009

אבל בבקשה אל תישארי להיות עם הבן אדם הזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאלה

ד''ר הדס גולדבלט
    18/05/2009

נראה לי שעליך לעשות שני צעדים חשובים בדחיפות:
    1) לפנות לייעוץ ביחידה לטיפול באלימות במשפחה הקרובה למקום מגוריך. טוב יהיה אם תבררי מה את באמת רוצה, תשתחררי מרגשי האשמה כלפי בעלך, ותשאבי כוחות לקבל החלטה אחראית לגבי עתידך.

2) לפנות לייעוץ משפטי - ניתן לעשות זאת בנעמ"ת או בויצ"ו. חשוב שעורך/ת דין טוב/ה ייעץ/תייעץ לך כיצד לנהוג מול בעלך ואיומיו, ובהתנהלותך מול מערכת הרווחה, שמעוניינת להגן על הילד מפני האלימות. אך גם את זקוקה להגנה.

בהצלחה,
    הדס גולדבלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו