אבא מכה כמעט את אמא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא מכה כמעט את אמא...
    נואית
    22/05/2009

אז ככה ביום שני כאשר אני ואמא חזרנו מבילו בקניון הייתה הצפה ואמא שלי ישבה שניה להירגע מהדרך ואז אבא התחיל להתחרפן ולצרוח עליה שתעזור לו לנקות ושלא תשב סתם כך...
    הוא ממש השתגע בחיים לא ראיתי אותו ככה אבל בחיים הוא התחיל לטרוק דלתות
    השיא היה כשהוא רדף אחרי אמא שלי במטאטא ואם היא לא הייתה בורחת ומגנה על עצמה
    הוא היה מרביץ לה הוא פשוט לא ראה בעיניים. זה היה מפחיד אני כ"כ מפחדת כ"כ אני לא מאמינה שאבא שלי הוא כזה אלים האבא שכ"כ אהבתי שתמיד הגן עליי והיה לי כתף.
    אמא שלי הייתה כ"כ חסרת אונים מסכנה היא בכתה והלב שלה דפק בחוזקה... היא בכתה במשך שעות.היו צעקות ומלא ריבים ובקיצור, מאז המשפחה לא אותו דבר.
    הם לא מדברים אחד עם השני לא מחליפים מילה. אמא רוצה להתגרש אבל היא אומרת שהיא לא יכולה כי אין לה כסף ןלא יהיה לנו כלום. היא אומרת שהיא חיה בשקר ובמסכות אבל היא חייבת להישאר איתו כדבריה זה כ"כ קשה לראות אותם ככה אני יודעת שזה עיניין שלהם אבל עדייין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא מכה כמעט את אמא...

הוספת תגובה

• תשובה לנואית

ד''ר הדס גולדבלט
    26/05/2009

נואית,
    בהחלט מצב כואב ומפחיד עבורך, כבת של הוריך, שנאלצת להיחשף למריבות כאלו בין ההורים. את מוצאת את עצמך מעורבת במריבה ובמצב, גם אם אינך מתכוונת לכך. וקשה לנקוט עמדה לצד אחד ההורים, כי אז את בעצם נגד השני. את יכולה לפעול בשני כוונים:
    1) עבורך, ולמען הרגשתך - כדאי שתפני ותשוחחי עם איש מקצוע בסביבתך. למשל, היועצת החינוכית בבית-הספר, אשר תדע להקשיב ולהפנות אותך לגורמים מקצועיים נוספים בעת הצורך. תוכלי גם להתיעץ עם איש המקצוע כיצד לדבר עם הוריך על המריבות ביניהם, מבלי לנקוט עמדה בעד צד זה או אחר.

2) עבור הוריך - מותר לך לומר לכל אחד מהם ואולי אף לשניהם - אם בינתיים חזרו לדבר ביניהם - כי המצב ביניהם מדאיג אותך ואת אחייך (יש לך אחים?), ושאת ממליצה להם לפנות לייעוץ, כי הם פוגעים כך בעצמם ובכל המשפחה. כאמור, חשוב שלא תנקטי עמדה ולא תביעי דעה מי הצודק -זה לא תפקידך, את הילדה שלהם ואין סיבה שתהפכי להיות היועצת שלהם.
    כל טוב
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו