מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות מילולית ונפשיתשושי03/06/2009
אני נשואה 10 שנים ואם לשניים (7 ו-3)
בעלי אדם רב איתי המון כמעט כל נושא שקשור בבית ובילדים בשבילו אני לא עושה בסדר החל באוכל שתמיד חסר בו משהו וכלה בדעותי לגבי דברים מסוימים שהם דעות לא נכונות שמצעידות את המשפחה כלפי מטה .....
כשהוא מתעצבן לא כדאי להימצא בסביבתו הוא לא מרים ידיים אבל הצעקות וההשפלות פוגעות, ומעליבות מה עוד שהוא עושה את זה הרבה פעמים ליד הילדים.
הוא מגלה חוסר סבלנות למשפחה שלי מילה אחת שלהם לא במקום ואני בצרות......
השבוע הוא אפילו אמר שאסור לי להיצמא בקרבתם כי אני מושפעת מההתנהגות הדפוקה שלהם וכשאני רואה אותם כל הדברים הרעים קורים.
יש לציין שכלפי חוץ הכל נראה מושלם
הוא בנאדם בסל הכל נחמד וסימפטי עד שעולה לו הפיוז.
בשל המצב אני נמצנעת מלהזמין אלי אנשים הביתה וגם חברים לילדים רק בשעות שהוא לא נמצא תמיד קיים בי הפחד שיעלה לו הפיוז...
אף פעם לא שיתפתי אף אחד במצב אניאשה משכילה עובדת תמיד הילדים והבית מתוקתים אך שדבר הכי קטן משתבש אני פתאם לא שווה כלום...
גירושים תמיד הראה לי משהו לא מעשי וקשה עוד יותר אך כיום בעקבות בעיות בריאותיות אני יכולה להגיד בודאות שההתנהגות שלו גורמת לי מתחים לחצים ומזיקה לי
אני מוצאת את עצמי מתנהלת בחיי היום יום לפי הרף שלו כדי לנסות לשמור על רוגע מצידו.
אשמח לקבל תגובה עצה ואולי אם יש נשים שעברו מקרה דומה ורוצות לשתף אותי בפתרון או עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות במשפחה
רות08/06/2009לך רציתי לייעץ דבר אחד חשוב לכי למרכז המשפחה ובקשי עזרה .
בטוחני ששם תמצאי דרך לטפל בבעיותייך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושי
ד''ר הדס גולדבלט28/06/2009בהמשך להמלצתה של רות - פני בהקדם האפשרי לתחנה לטיפול באלימות במשפחה הקרובה למקום מגוריך! את מתארת מצב קלאסי של טרור ואלימות. בעלך מנסה לבודד אותך מבני משפחתך, מפחית בערכך והתפרצויותיו בלתי צפויות. את סיגלת אורח חיים שמנסה להתאים את עצמך ופעילויותיך למצבי רוחו שאינם ניתנים לניבוי, וכך את למעשה חיה כל הזמן ב"כוננות ספיגה". אלו חיים בטרור!!! מכות פיסיות אינן המדד שהופך חיים מעין אלו לחיים באלימות. לרוע המזל - את כבר נפגעת אלימות - ואת מתארת גם השפעות רעות על מצבך הבריאותי. אין שום סיבה וצידוק לכך! פני לייעוץ - ויפה שעה אחת קודם.
בהצלחה,
הדס גולדבלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)