אלימות במישפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות במישפחה
    טל
    26/06/2009

הבן שלי בן 31 מאוד אלים מילולת כלפי הוא לא גר בבית אבל הוא מנהל את הבית מרחוק. הוא מישתלט עלי ועל האחים שלו ואנחנו חיים לפי הקודים המעוותים שלו הוא למשל לא מוכן שהחבר של הבת שלי יהיה בבית וכמובן שלא ישן אצלה . פעם אחת הוא הגיע הביתה ביום שבת בבוקר והוא ראה שהחבר שלה נימצא אז הוא היתעצבן מאוד והם פשוט ברחו ופעם נוספת הוא הגיע בסביבות הצהרים והם היו בבית והוא איים שהוא הולך עכשיו ותוך חצי שעה הם צריכים לעזוב את הבית כי עם לא הם יצטערו על זה.אם אני אומרת משהו שלא מצא חן בעיניו הוא מחליט שפגעתי בו ואז הוא מאיים עלי שהוא יהרוג אותי .בזמן האחרון זה נהיה יותר ויותר פעמים ותמיד זה בא ביחד עם עוד כמה אמירות נילוות וקללות שכימעט אחרי כל מילה שלו הוא מכניס קללה הויכוחים שהוא מיתווכח איתי הם על שטויות אני מעולם לא קיללתי אותו ומעולם לא דיברתי איתו לא יפה הוא פשוט מעוות את המציאות הוא אמר שמה שנחשב בעיני שטויות בעיניו זאת פגיעה חמורה וזה על החיים ועל המוות הוא לא מציאותי וכשהצענו לו ללכת לטיפול הוא אמר שאנחנו הם אלה שצריכים טיפול אין לו חברים ומעולם לא היו לו הוא לא מיסתדר עם אף אחד והיום כשהוא איים עלי ואמר לי שעוד רגע הוא יפוצץ לי את הראש ושאני הזהר ממנו אז אחרי כמה זמן אמרתי לו שאני מיתרחצת והולכת מהבית כי אני לא רוצה לעצבן אותו . אז הוא הודיע לי שאני לא יוצאת מהבית וכשבאתי להיכנס למיקלחת הוא התחיל לתת אגרופים לדלת עד שהיא נישברה וגם חלון הזכוכית נישבר ואז הוא איים עלי שמספיק שניה והוא יכול לעשות לי את זה גם לי אני יכול להמשיך לספר פה סיפורים מסמרי שער כי הוא בילתי שפוי אני מבקשת עזרה איך ולמי להיתלונן ושאני יהיה מוגנת מפניו כי בקלות הוא יכול לינקום בי ופשוט להרוג אותי אין לו שום בעיה עם זה הוא גם מאיים שאני לא העיז להגיד משהוא עליו למישהו או לאבא שלו שנימצא בחול הוא מעולם לא מיתנצל על מה שהוא עושה ובזמן האחרון הוא קיבל הרבה עזרה כספית מאיתנו אבל זה לא משנה לו בכלום הוא גורם למישפחה שלנו להיתפרק האחים שלו לא רוצים קשר איתו ואני נהפכת להיות שק האיגרוף שלו במשך שנים ואני כבר לא יכולה נפשית ליסבול את זה יותר בבקשה תיעצו לי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות במישפחה

הוספת תגובה

• לטל

ד''ר הדס גולדבלט
    28/06/2009

את יכולה לפנות מיידית למשטרה ולהגיש תלונה נגד בנך, וכן לבקש צו הרחקה שלו מן הבית. אני מתארת לעצמי שקשה לקבל החלטה כזאת כאשר מדובר בבן שלך, אך אין שום הצדקה שבעולם לכך שאת ושאר אחיו תחיו בטרור ובסכנת חיים! כשלב מקדים לפנייה למשטרה אני מציעה לך לפנות לתחנה לטיפול באלימות במשפחה הקרובה למקום מגוריך או למחלקה לשירותים חברתיים באזורך. העובדים הסוציאליים בשירותים אלו מיומנים ויכולים לייעץ לך מה הדרך הנכנוה לטפל במקר הולנקוט הליכים נגד בנך, באופן שלא יגביר את הסיכון בו את כבר מצויה.
    בהצלחה,
    הדס גולדבלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו