צו הרחקה- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צו הרחקה- דחוף
    מאיה
    22/10/2009

שלום!
    אני בתהליך גירושים מבעלי. אתמול הייתה סיטואציה לא נעימה בעלי החל לצעוק עליי לפני כל השכונה . התקשרו לאבא שלי והוא בא מהבהלה לראות אם הכל בסדר איתי. בעלי אמר לי : תגידי לאבא שלך שלא יתקרה אליי, שייזהר ממני" אני אמרתי לאבא שלי שלא יירד לרמה שלו ושימשיך לנסוע והכל בסדר איתי. גם בעלי טרח להגיד מספר פעמים שזה לא מפריע לו שהוא עושה סצנה כי גם ככה המשפחה שלו לא מהאיזור וזה פדיחות למשפחה שלי. אני רוצה לעשות לו צו הרחקה ממשפחתי איך אני עושה את זה למי לפנות הוא צועק ועושה בושות. אני פשוט באה ממשפחה עם כבוד וזה לא נעים לי . ההורים שלי מתביישים מכל מה שהוא עושה ?
    מה אני עושה בנידון?
    למי אני פונה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צו הרחקה- דחוף

הוספת תגובה

• שלום מאיה,

פנינה דובו
    22/10/2009

לעתים גירושים הם גורם מאיץ למאבקים והחרפת היחסים בין בני זוג (ולעתים מעורבים גם בני משפחותיהם), ועוד יותר כאשר היחסים היו גרועים עוד קודם לכן.

אי הנעימות, הבושה, הדאגה והבהלה שאת חשה, הזלזול וחוסר הכבוד מצד בעלך כלפיך וכלפי בני משפחתך - הם סיבה מספקת לפנות לבית המשפט לענייני משפחה ולהוציא צו הגנה כנגדו.

לצורך הוצאת צו הגנה עליך לפנות לבית המשפט לענייני משפחה בעיר המחוז שלך, למלא טופס לצו הגנה ולהמתין לדיון ולהחלטת השופט, הניתנת עוד באותו יום ובמעמד צד אחד בלבד (זה שמגיש את הבקשה).

החלטת השופט ניתנת לשבוע אחד בלבד, היות ועליו לשמוע גם את הצד השני. השופט קובע את מועד הדיון השני, בו יופיע גם בעלך וישמיע את דבריו לפני השופט, בשבוע שלאחר הדיון הראשון. או-אז תנתן החלטת השופט והוא יקבע את משך הזמן לקיום הצו או את ביטולו.

בדרך כלל, כל עוד בעלך לא מתכוון לבוא עם עורך דין, אין גם לך צורך בעורך דין ואת יכולה לדבר בשם עצמך.

תמיד כדאי לצפות את תגובת הצד השני ולהערך בהתאם. לעתים הצו מביא להסלמה נוספת ביחסים ואיננו משיג את המטרה.

לשיקולך,

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו