מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צו הרחקה- דחוףמאיה22/10/2009
שלום!
אני בתהליך גירושים מבעלי. אתמול הייתה סיטואציה לא נעימה בעלי החל לצעוק עליי לפני כל השכונה . התקשרו לאבא שלי והוא בא מהבהלה לראות אם הכל בסדר איתי. בעלי אמר לי : תגידי לאבא שלך שלא יתקרה אליי, שייזהר ממני" אני אמרתי לאבא שלי שלא יירד לרמה שלו ושימשיך לנסוע והכל בסדר איתי. גם בעלי טרח להגיד מספר פעמים שזה לא מפריע לו שהוא עושה סצנה כי גם ככה המשפחה שלו לא מהאיזור וזה פדיחות למשפחה שלי. אני רוצה לעשות לו צו הרחקה ממשפחתי איך אני עושה את זה למי לפנות הוא צועק ועושה בושות. אני פשוט באה ממשפחה עם כבוד וזה לא נעים לי . ההורים שלי מתביישים מכל מה שהוא עושה ?
מה אני עושה בנידון?
למי אני פונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה,
פנינה דובו22/10/2009לעתים גירושים הם גורם מאיץ למאבקים והחרפת היחסים בין בני זוג (ולעתים מעורבים גם בני משפחותיהם), ועוד יותר כאשר היחסים היו גרועים עוד קודם לכן.
אי הנעימות, הבושה, הדאגה והבהלה שאת חשה, הזלזול וחוסר הכבוד מצד בעלך כלפיך וכלפי בני משפחתך - הם סיבה מספקת לפנות לבית המשפט לענייני משפחה ולהוציא צו הגנה כנגדו.
לצורך הוצאת צו הגנה עליך לפנות לבית המשפט לענייני משפחה בעיר המחוז שלך, למלא טופס לצו הגנה ולהמתין לדיון ולהחלטת השופט, הניתנת עוד באותו יום ובמעמד צד אחד בלבד (זה שמגיש את הבקשה).
החלטת השופט ניתנת לשבוע אחד בלבד, היות ועליו לשמוע גם את הצד השני. השופט קובע את מועד הדיון השני, בו יופיע גם בעלך וישמיע את דבריו לפני השופט, בשבוע שלאחר הדיון הראשון. או-אז תנתן החלטת השופט והוא יקבע את משך הזמן לקיום הצו או את ביטולו.
בדרך כלל, כל עוד בעלך לא מתכוון לבוא עם עורך דין, אין גם לך צורך בעורך דין ואת יכולה לדבר בשם עצמך.
תמיד כדאי לצפות את תגובת הצד השני ולהערך בהתאם. לעתים הצו מביא להסלמה נוספת ביחסים ואיננו משיג את המטרה.
לשיקולך,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)