צו הרחקה מהבית עבור בתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צו הרחקה מהבית עבור בתי
    דליה
    04/11/2009

ביתי סובלת ממחלת נפש סכיזופרניה +ocd וכיום גרה איתי בבית כל יום
    יש צעקות וריב בבית 3 ילדים שלי נשואים התרחקו ממני ואני בקושי רואה
    את הנכדים שלי. אין לנו עובדת סוצאלית שתוכל לסדר הוסטל.
    ועכשיו אני שוקלת לעשות צו הרחקה מהבית איך אני עושה את זה?
    נ.ב. בתי קשורה אלי 24 שעות. והיא בת 20
    בתודה רבה דליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צו הרחקה מהבית עבור בתי

הוספת תגובה

• לדליה

ד``ר מני מלכה
    08/11/2009

דליה שלום
    שאלתך מורכבת ואין מדובר במקרה "קלאסי" של אלימות במשפחה שבמסגרתו מופעל צו הגנה בבית משפט לענייני משפחה.

לא ברור מה הסטטוס שלך מול ילדתך האם את מוגדרת כאפוטרופסית שלה- והיא אינה יכולה לדאוג לעצמה?

ברור שאם היה מדובר בילד שאינו סובל ממחלת נפש הרי ש"זכותך" כהורה לבקש ממנו שלא לגור בבית ברגע שמלאו לו 18 שנים- אך אין זה המקרה.

לא ברור לי מדוע אין לך עובדת סוציאלית. את יכולה לבקש הפנייה מרופא המשפחה לפגישה עם פסיכיאטר ולבקש פגישה עם העובדת סוציאלית במקום.

אפשרות שנייה היא לפנות למחלקה לשירותים חברתיים באיזור מגורייך ובפגישה עם העובדת הסוציאלית לבקש ממנה תיווך עם השירותים הפסיכיאטריים.

בכל אחת מהאפשרויות תוכלי לקבל עזרה של עובדת סוציאלית- נדרשת כאן בנייה של תוכנית טיפולית מתאימה עבורך ועבור ביתך- כך שתבחרו את הפתרון הטוב ביותר -ייתכן שאינך רוצה לנטוש אותה - ולשם כך דרושה תוכנית שתתאים לך ולביתך

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו