שוב אני מתנצלת על ההטרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אני מתנצלת על ההטרדה
    שירי
    06/12/2009

אין לי אומץ אני פחדנית אני תלויה בו לחלוטין.הסיבה העיקרית שאני לא מתלוננת היא כי אני מפחדת שיעצרו אותו

אני מאוד מדוכדכת יש לי חרדות קשות עלה נידף ממש עד לפני שלוש שנים לא הבנתי אפילו שמדובר באונס לא ידעתי איך להגדיר את זה

ביקשתי שיחות עם עובדת סוציאלית מכיוון שאני סובלת מדכאון.היתה לנו בינתיים פגישה אחת ולא רמזתי על שום דבר שמתרחש במשפחה.

מאוד חשוב לי לדעת מה יהיה במידה ואספר לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני מתנצלת על ההטרדה

הוספת תגובה

• הי שירי

ד``ר מני מלכה
    07/12/2009

לדעתי טוב מאוד שפנית לעובדת סוציאלית.
    את מספרת על הקשיים והחששות העצומים שלך- גם לחיות במציאות הזאתי וגם לשתף בה אחרים.

המסגרת הטיפולית- היא מסגרת מתאימה לכך. לא ברור לי האם פנית לעזרה של עובדת סוציאלית במרכז למניעת אלימות או בארגון אחר.

מהניסיון שלי לעובדות סוציאליות במרכזים למניעת אלימות יש את הידע והניסיון להגיב לקשיים שלך ולבנות יחד איתך תוכנית טיפולית שמתאימה לחששות ולקשיים שאת מעלה.

אני מקווקה שתמצאי את הדרך לשתף את העבודת הסוציאלית בדברים- אבל חשוב שזה יהיה בקצב שלך ושתוכלי לסמוך עליה.

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו