התעללות נפשית קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות נפשית קשה
    אורית דהן
    19/01/2010

ליבי מתפוצץ ואני על הקצה יש לי 2 בנות אחת בת 14 ואחת בת 11 בעלי נכנס לאובססיה של קינאה שיטיון והתחיל לפגוע לי בחיי היום יום מדמיין שאני הולכת עם גברים מחטט לי בפל' חודר לי לפייסבוק מחטט לי בתיקים והגרוע מיכול מרעיל את בנותיי נגדי הגשתי נגדו תלונה במשטרה על איומים ומאז הוא מתנקם בי בצורה חריפה ...
    לא יכולתי לחהשאר בביתי ובצער רב לאחר שהוא וביתי הגדולה משתפים פעולה וייצר הנקמה על שפניתי למשטרה ונפתח נגדו תיק פלילי , לא יכולה לחיות שם שכחתי לציין שיש לו נטיה מידי פעם לשתות שתיה חריפה ,כיום אני מחוץ לבית מתגוררת בביתה של אחותי והחיים לא קלים הוא מתקשר אליי למקום עבודתי ומטריד אותי בטלפון במסגרת העבודה וגורם לי לבושות ואני על סף לפנות לתחנת המשטרה אך ישנה בעיה הוא מאיים בשקר חריף שאם אפנה למשטרה הוא יתלוננן עליי שאני אמא מתעללת ביילדי ( וזה כמובן לא נכון ) רק בשישי שבת האחרונה הוא נישק את ראשי וביקש שאחזור חוזרת יום יומיים ומתחילה האלימות המילולוית ואני שוב בורחת ! את בנותיי אני לא רואה וכואב לי נורא הוא מעריף עליהם כספים בגדים הכל בשפע , וממריד אותם נגדי כבד לי ורע לי אנה עזרו לי אני סובלת ושותקת לטובת בנותיי ופוחדת מבושות התעללות הוא לקח לי את רכבי הפרטי , החליף צילינדר בבית אלוהים לא יכולה יותר עזרו לי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעללות נפשית קשה

הוספת תגובה

• לאורית

ד``ר מני מלכה
    19/01/2010

אורית שלום
    אנא פני בדחיפות למרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך.

התיאור שלך יכול להעיד על המצוקה הקשה שלך- ועל האלימות שאת עוברת, בעיקר זו הנפשית.
    אסור לך להישאר לבד עם הדברים, כך את רק תמשיכי לבנות תסריטים שחורים ביחס לעתיד וסביב נושא האימהות. רק בשביל להרגיע אותך מעט- לא יכול להיות מצב שבו מוציאים ילדים "סתם כך" מחזקת ההורים. וגם ביחס לתלונה במשטרה- יש באפשרותך להוציא צו הגנה בבית משפט לענייני משפחה, ללא הליך פלילי או בנוסף לתלונה במשטרה.
    אלה הן רק דוגמאות קטנות לכך שאפשר לעשות משהו עם זה. לכן אני מציע שתפני במהרה לבקש עזרה. תוכלי לקבל תמיכה, להכניס לפרופורציה חלק מהחששות שלך- , להתמודד עם הפחד הגדול שלך מהבושה, ולקבל מידע על אמצעים שונים שעומדים להגנתך. שוב- חשוב שלא תישארי לבד, כי בכך את יכולה להחליש את עצמך.

ודבר נוסף- הפנייה לעזרה חשובה גם משום שילדייך חשופים למציאות הרסנית עבורם.

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין אם האשה מדברת אמת או לא

יוסי
    07/02/2010

תשאל בבקשה את האשה האם היא ביקרה בבית הספר של הבנות שלה מכיתה א?
    האם הגברת חיבקה את הבנונת שלה? האם החברה שלה בעבודה אמרו לה שילדים בוגדים? האם היא אי פעם הפסידה שעת עבודה בישביל הבנות שלה לביקור אצל רופא?האם היא יודעת מי המחנכת או המחנך של הבנות שלה?האם בני משפחתה מקבלים יחס כמו החברים שלה או שהם מובנים מ אליו?האם כל הסיפורים על בעלה הם לא כיסוי לכאורה על דבר לא תקין?האם בימנו אפשר להסתיר דברים? האם הילדים של ימיננו טיפשים? מדוע כשבאה אחותה ואימה על הילדה הקטנה בת ה 11 ואמרה לה שמשטרה תיקח אותה לאמא שלה ואז הילדה אמרה לאחותה בואי תיראי את זכויות הילד שהבעל לא ידע מה זה אז תבינו שהילדים של היום לא טיפשים ויודעים הכול אז בבקשה שתזדהה הגברת ויבדקו טו מאוד ולעומק את הנושא ומעניין מדוע היא נמצאת עם הבעל שהיא מכפישה את שמו?מעניין מה מיסתתר מאחורי זה? מנחם אתה גדלתה במקום קטן מאוד שבו כולם יודעים על כולם ובו אין נסתר .אנשים חושבים שכולם מפגרים רק שכחו שיש עובדיםסוציאלים ויש מורים מנהלים שכנים ותושבים במיוחד במקום קטן שאין בו נסתר שאפשר להפיל בו אנשים ולהטיח בהם רפש ויש עוד הרבה דברים שאפשר לרשום אבל הגברת לא שווה את המאמץ .בעולם של היום הכול שקוף ואנשים לא מפנימים את זה וחבל היום אשה היא מעל שוטר והגברים של היום רק בגדר של ספונסרים בלבד אוי לגבר שרק יעיר לאשתו אז הוא בבעיה .האם מוסד הנשואים הוא חד צדדי? מדוע הגברת לא מתגרשת?מדוע היא הראתה את הפורום הזה לבעלה?הגברת צריכה להבין שילדים מעל הכול ילדה אותם וצריכה לגדל אותם וזאת מחויבות ושבעל אפשר להחליף ילדים לא.ושתגדל אותם בחום ואהבה ושלא תספר שהרעילו אותם או שקנו אותם ישראל זאת לא אפריקה או מדינה מהעולם השלישי.ילדנו הם מפעל חיינו ולא חברינו ואת זה הגברת צריכה להבין ושלא תבוא בטענות לאף אחד בעלה לא אשם שהוא עושה שני תפקידים גם אמא וגם אבא .והוא לא אשם שהבנות אוהבות אותו רק בגלל שהוא מעניק להם את הכול ואת הכול .מנחם צריך לקרוא לילד בשמו ולא לבוא בטענות .ודרך אגב למטבע שניי צדדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנסיון האישי שלי

חווה כהן
    06/02/2010

מנסיוני האישי אני ממליצה לך לפנות ללנ"י (יחידה למניעת אלימות במשפחה), אני לא יודעת איך זה בערים ברחבי הארץ, אני יודעת שכך זה בחיפה. ותבקשי עזרה - תקבלי אותה חינם. כאן תקבלי "כלים" להתמודדות.
    אני ממליצה לך לקרא שני ספרים שיעזרו לך "להבין" איפה את נמצאת ב"פאזל" הזה.
    א. ספר שנקרא התעללות נפשיתץ
    ב. ספר שנקרא "מילים הורגות"
    ספרים אלה יעזרו ל להשיב את השליטה על חייך.
    אשמח לענות לך ולעזור לך ככל שאוכל. אך דעי לך שנכון לך מסע ארוך ומופלא בו תוכלי לגלות את עצמך, ולעזור לבנותיך מאוד (לפחות בכך שתצילי אותן - אחרי שתקראי את הספרים תביני....).
    בברכה.
    חווה כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחווה כהן

אורית
    06/02/2010

תודה לך אין חכם כבעל ניסיון אחפש ספרחם אלו וארכוש אותם ..... תודה רבה שוב פעם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חווה היקרה

יוסי
    07/02/2010

תישאלי את הגברת מתי היא חיבקה או נישקה את הבנות שלה?מתי ראתה את אחת המורות שלה ?מה היא עושה בישביל הבנות שלה? למה הבנות שלה מעדיפות את האבא ולא את האמא?מתי היא היתה לצידם?איפה היא היתה כשהם היו זקקוים לה?לשתערב עובדת סוציאלית שתבדוק את הטענות שלה והצעה שלי שתבדוק בציציות שלה אולי היא זקוקה לעזרה אשה שהזניחה את הבנות שלה למען אחרים אז שלא תחפש שק חבתות שזה במקרה היום בעלה והוא רק בתור ספונסר בלבד . אישה שמגיעה ב 7 בערב ומדברת בפל עד 10 ולא מתיחסת לבנות שלה ובעלה צריך לדאוג למורים פרטים ולכל הדרישות של הבנות ולהעדיף אחרים על משפחתה ובא היום שהבנות לא יכולות להיסתכל עליה שתעשה חשבון נפש עם עצמה ולא תפיל רפש על בעלה.זה.עם כל הכבוד ושוויון הזכיות גם לבעל מותר להעיר ולהיתוכח וזאת לא היתעללות גם לנו מותר להעיר והערה ואמירת האמת בפנים זאת לא היתעללות.לעניות דעתי גברת חווה במוסד הנישואים לימדו אותי שמחובתנו כהורים לדאוג לילדים ולא רק לחברים אז שהגברת תבוא בטענות רק לעצמה ותודה לאל שהבנות גדולות ולא קטנות ואפשר לבדוק את הטענות שלה .ודרך אגב בנותינו מאוד חכמות ויודעות לדבר בנות משכילות מצליחות בלימודים וזה בזכות האב שהשקיע בהם .שתפסיק להשקיע בחברה ותשקיע בהם ושלא תבוא בטענות כי בסוף היא תפסיד גם אותם וחבל .אני מציע שתיקחי אותה לכמה ימים שתבין אך מגדלים ילדים ואך חלוקת הדברים נעשית בין בעל לאשה כמו בכל בית נורמלי ותלמד ממכם ותאמיני לי זאת לא בושה.ולהעיר ולהגיד את האמת בפנים זאת לא היתעללות.יום טוב שיהיה לך גברת חווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה לך להקליט אותו

אירה
    26/02/2010

כשהוא מאיים עלייך ואז לפנות למשטרה, עדיף להקליט מס' פעמים בכמה הזדמנויות עם רשם קול או דרך הפלא'. לגבי הבנות שלך את צריכה להשמיע להן את ההקלטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה גרם לו לחשוב ככה עלייך?

אנונימי
    03/03/2010

האם את מחליפה לך בגדי יציאה לאחר עבודה האם את מאחרת מהעבודה
    האם את ניתפסת אצלו על שקר ?
    האם את מוחקת SMS וטלפונים ?
    האם מנעת ממנו קשר אישי ממך? יחסי אישות !!
    האם אומרת לו מילים דוחות וכדומה ?

כנראה הוא מקנא לך ולא משנאה אלה מאהבה
    והוא חושש לאבד אותך
    כנראה הוא מרגיש שאת מיתרחקת ממנו עוד לפני
    או שמישהו החדיר לו לראש דברים
    אני גבר שעבר חויה דומה לזו
    מה שכן אצלי הייתה דחיה -מלל כלפי לא יפה
    מחיקת SMS וטלפונים
    איחורים מהעבודה של אישתי והחלפת בגדים לבגדי יציאה לאחר עבודה
    מגיעה בעות מאוחרות מהעבודה [ממש לילה]
    שלפון של בחור שמיתקשר אליה בשעה 10 וחצי בלילה לפני שהיא נכנסת לבית שכחה למחוק את זה וכשחוזרים אליו הוא טוען שהוא לא מכיר אותה
    יש פה הרבה מהעניין

יש פה איזה משהו שמפריע לקשר
    ואדם שרוצה לוודא את המצב שבו הוא נמצא רוצה לוודא שאישתו אכן רק איתו
    כי זה מעלה בו חשדות
    אותו דבר אם הוא היה עושה לך כן-ואת היית מרגישה שהוא מיתרחק ממך ואת אוהבת אותו
    את גם היית בודקת את המצב
    תראי לו שהכל בסדר
    לפי דעתי תיק במישטרה לא מוסיף לכם כלום
    פשוט להיתקרב אחד לשני להחזיר את האימון
    עברתי על בשרי את זה !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו