מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- v התעללות קשהאורית23/01/2010
קינאה חמורה ואובססיה מצד הבעל עד כי חניקה איסורים כגון : לא לדבר בפל' ועושה הצלבות עם מי אני מתקשרת . מאיים ת מקלל.ילדיי עמו מרעיל אותם נגדי יום אחד תוך כדי מהומה הוא צעק בקול אני ארעיל את הבנות נגדך הקלטתי אותן בנייד הוא לקח את הנייד והרטיב אותו . אני מתגוררת בבית ברחתי לא יכולה לגור בחשות ובפחדים לפני מס' חודשים ניסה לחנוק אותי תוך כדי שינה ואני ברחתי מביתי הבן אדם הרסני אכזרי קיים נגדו תיק פלילי מאיים עליי שאם אפנה למשטרה יאמר שאני מתעללת בבנותיי שאחת נהית אלימה כמוהו ברמות מזעזעות . הוא אדם חולני ואני לא מוכנה לחיות תחת מרות כל פעם בהתעללות נפשית קשה .יום הוא מגיע מבקש סליחה מחבק אוהב אותך ואם אני אתנגד למשהוא תוך שניה מתלהם מקלל מתקשר למקום עבודתי מקלל אנשים הבן אדם מציק לסביבה . קורא לי בשמות גנאי זונה וכו... אני בחורה מאוד קנאית לפרטיותי מנסה להסתיר להתגבר ערבתי את מרכז האלימות במשפחה לא זזים שם דברים לא זימנו אותו לשום פגישה חמור אניני יכולה להמשיך כך יותר ! גם יצאתי מביתי גם ילדיי מורעלים גם מאיים וגורם לי להרס נפשי ציינתי בפניהם שהוא מאיים וביצע עברות של להתקשר מטלפונים חסויים ולקלל את קרוביי ואת האנשים שעובדים עימי ... ביום א' אפנה למסל"ן ואפנה לבית משפט להוציא נגדו צו הרחקה כיום אני שבורה ופוחדת שבעצם ההוצאה של הצו הוא יתחיל להתעלל בקרוביי ובחבריי דרך כרטיסי סים או שליחת אנשים להתקשר לביתם ולקלל אותם ולגרם לי לבושה ...אנה עזרו נא לי אפילו בית אין לי ! הוציא אותי מביתי שרכשתי מכספי ואני שותקת רק בשביל ילדיי.זקוקה לתמיכה דחופה .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית,
פנינה דובו23/01/2010את מתארת בן זוג אלים ומסוכן. גם לאחר שעזבת אותו הוא איננו מניח לך ואת ממשיכה לחיות תחת איום, פחד ושליטה שלו בחייך.
את לא כותבת כיצד את מתמודדת עד היום עם מצב כל כך קשה, חוץ מויתורים שעשית לבעלך וכן נסיונות להסתיר את מצבך, אולי גם מפני מי שיכולים לעזור לך, אך אינם יודעים כי את זקוקה לעזרתם.
חבל שאיך סומכת יותר על העזרה המקצועית שתוכלי לקבל במרכז לטיפול באלימות במשפחה. אמנם נכון שאם בעלך היה מגיע לטיפול יתכן וזה היה עוזר לו, אך ההחלטה על כך היא שלו והמרכז לא יכול לכפות עליו טיפול. אגב, אם הגשת תלונה במשטרה, קיימת אפשרות שהמשטרה תפנה את בעלך לטיפול במרכז.
אבל מה שחשוב יותר הוא: האם את מוכנה להגיע לטיפול כדי ללמוד מה את יכולה לעשות למען עצמך? את, כבן אדם העומד בפני עצמו ולוקח אחריות לעצמו!
כי אם את מצפה שבעלך ישתנה ויהפך למי שהיית רוצה שיהיה, מבלי שתביני מה לא הולך ביניכם ומדוע זה קורה לך, ומבלי שתדעי מה עליך לעשות כדי שחייך (איתו או בלעדיו) ישתנו, אני לא בטוחה שהם ישתנו מעצמם.
אני מציעה לך לחזור ולעמוד על קבלת טיפול עבורך במרכז ואל תתיאשי אם פגישה אחת לא עזרה לך. ככל שתתמידי להגיע, תדעי יותר טוב להשתמש בכלים שתקבלי במרכז ותדעי גם להסביר את עצמך יותר טוב ולעשות החלטות יותר טובות.
אם כבר עזבת את בעלך, נסי לראות כיצד את מקדמת את עצמך ואת ילדיך והתרכזי בכך. אין ספק שילדיכם מושפעים גם הם מהמצב ואם הם איתך, עליך לפעול כדי לסייע גם להם.
הקשיים שאת מתארת גדולים מדי מכדי שתוכלי להתמודד עימם לבדך, אבל יש מי שיכולים לעזור לך ואת זקוקה להם. אל תוותרי.
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת פנינה
יוסי07/02/2010הגברת לא מדברת אמת היא לא רבה עם בעלה היא רבה עם ילדתה ועל זה יש דוח מישטרתי .היא הזניחה את בנותיה במשך שנים בשביל חבריה ועבודתה היא הקריבה אותם בישביל אחרים אך אמרת יש משטרה שתבדוק מה הבעיה ? יש עובדים סוציאלים מעניין מדוע לא עירבה אותם מה הפחד שלה ? לכתוב ולהכפיש הכי קל שתערב את כל הגורמים שצריך והם יחליטו מה הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)