שלום !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום !
    גל
    31/01/2010

קוראים לי גל , אני בת 14 ואני כול חיי גרתי בישראל. היום אני גרה בהונג קונג עם אמא שלי והבן זוג שלה . ההורים שלי גרושים ואבא שלי נשאר בישראל עם אישתו. כנראה שהייתי ילדה קטנה היו לי בעיות היתנהגות קשות מאוד ! אמא שלי לא יכלה לטפל בזה כול בן זוג של אמא שלי פרש (עזב ביגללי) עד שדודי הגיעה והוא עכשיו נשוי לאמא שלי 4 שנים . היום אני לא מתנהגת כמו פעם אבל לפני כן אני הייתי מאוד אלימה וצרחתי וכאלה! אז דודי היה מרביץ לי (האבא החורג) ממש מרביץ לוקח אותי לחדר אפילו פעם הוא משך לי בשיער והמון דברים לא נעימים! כמו קללות למשל !

היום שאני בת 14 וכבר בוגרת להבין שהייתי לא בסדר פעם אבל היום אני מבינה שהוא בעצם קצת משוגע כי הוא לא מפסיק . לפני שנה עברנו להונג קונג אני מבלה עם החברות!ועושה ממש כיף בחוץ אבל כשאני מגיעה הביתה אני מרגישה מן הרגשת גועל שאני לא סומכת עליהם ואני לא מרגישה שאני אוהבת אותם אולי אפילו שאנת אותם! ודודי ממשיך להרביץ לי כול פעם שאני אומרת איזה משהו שהוא לא מתיחס עלי יפה או מתחילה לצעוק כי אמא שלי לא מקשיבה לי בכלל! היא אפילו חושבת שהכול באשמתי ושאני רק מזיקה להם בחיים ! היום הם אמרו לי שהם עומדים להעיף אותי אם אני לא יתנהג יפה! אבל אני דיברתי אם אבא שלי (בישראל) על כול המכות שקראו והריבים עכשיו כול המשפחה יודעת על זה ואני מאוד שמחה ! כי לא אמורים להסתיר סודות . אמא שלי ודודי כועסים עליי שסיפרתי הם מאיימים עליי שזה רק יסכן אותי מלעוף לישראל לפנימיה .
    הבעיה שאף אחד לא יכול לעצור אותו הוא היחיד בבית שעובד ושומר על הכסף אמא שלי ניסתה להגיד לו שיתן לי עוד צ'אנס אבל הוא לא מקשיב!
    המכות האלו ואפילו הקללות הם כול 3 ימים בערך ! רציתי להתקשר למשטרה אבל אז אני מבינה שהסיכוי שאני אלך לפנימיה יותר גדול ואני לא רוצה לעזוב את הונג קונג ממש נחמד לי פה בחוץ לבית!
    אני לא יודעת יותר מה לעשות ? זה החלטה כולכך קשה וגם האם אני אמורה להאשם או הוא?
    תודה רבה רבה רבה
    מגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום !

הוספת תגובה

• אויי יש עוד משהו

גל
    31/01/2010

שחכתי גם להגיד שהוא לא מוכן להקשיב לאף אחד! והוא לא מוכן להשתנות הוא אומר שהוא לא מוכן להיות אבא שלי או אפילו להיות קרוב עלי ולשמור עלי כמו אחד! הוא לא מדבר איתי או אומר לי בוקר טוב .. שלום.. ביי..
    הוא מתאלם ממני לגמרי! ואני לא חושבת שיש דרך להציל את המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל

ד``ר מני מלכה
    31/01/2010

גל שלום
    את מתארת מצב של סבל מתמשך-
    יש הבדל בין לא להסתדר עם בן זוג של אמא או אב חורג - תופעה שכיחה אצל ילדים שההורים התגרשו והתחתנו עם בני זוג חדשים, ובין להיות קורבן של אלימות שלו כלפייך.

ייתכן ובבית ישנן מחלוקות- ןיש בניכם קצר.
    אך אין זה אומר שהאלימות כלפייך לגיטימית- אסור להסכים לה.

האם תוכלי לפנות ליועצת בית הספר, (או לעובדת הסוציאלית) בו את לומדת ולשתף אותה בדברים. רצוי שתשתפי אותה גם בחששות שלך שדיווח או פעולה מהירה ללא שיקול דעת יכולים לגרום להרחקתך מהמקום. כלומר עלייך לסמוך עליה שהיא תוכל להתערב במה שקורה וגם לקחת בחשבון את הדאגות שלך.

ייתכן ויימצא פתרון שבו את גם נשארת בהונג-קונג וגם האלימות כלפייך מופסקת.

מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו