המשך ההתעללות א.כ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך ההתעללות א.כ
    אורית
    06/02/2010

עדיים קיימת התעללות מה שבטוח ןנכון להיום שאנני מבינה את התופעה ישנו מצב זמני שהוא רגוע מחפש חום וןאובססיה חונקת סביבי אני עם כל הסטוריית ההתעללות שחוויתי קשה לי נפשית לחבק את הבעל ( לישון עם אוייב ) לא יכולה לשכוח את ההתעללות הצרה הגדולה שהוא מחבק מנשק ואם אין תגובה חמה מיצידי תוך שניות מתחילה התקפת התעללות קללות משיכת אוזניים אני בורחת מהבית במידי והוא רודף מבקש סליחה ממש קיצוני מתחנן אני נכנסת ואם אני לא זורמת עימו או דוחה אותו זה חוזר חלילה אני קולטת פה בעיה נפשית חמורה וסר שפיות שיטיון סוג של חולי האם ישנם כדורים שיכולים לאזן דבר כזה הוא קורע את בגדיו ואם אני מחיידת למסלן 1202 תוך כדי בריחה מהבית הוא מאבד עשתונות תוך דקות ורודף אחריי ולוקח לי את הנייד בכדי שלא אפנה לאף גורם ולא להתקשר למשטרה .אני חשה ובטוחה שהוא מעורער בהנפשו אם אני מחבקת וקשה לי רק בצביעות למען ילדיי קיים שקט תעשיתי אני פשוט חולה נפשית קשה לי להתמודד בצורה זו .אני מתוסכלת כיצד יתכן שאדם שבעברו היה נורמלי נופל למפח של חולי ורוע וןזעם וכעס קימוני ותוך שניות מנשק ומחבק ומתחנן לסליחה אלוהים הוא לא שולט בעצמו אני חזקה התרגלתי למצבזה איך נקרת המחלה הזו איזה טיפול טרופתי יכול להרגיע הוא טוען שהוא אוהב אותי זו אהבה הכי מגעילה ומסוכנת בחיים אנה עיזרו לי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך ההתעללות א.כ

הוספת תגובה

• תגובה לגברת

יוסי
    07/02/2010

כמהשאת מגעילה לא נמאס לך להחפיש את בעלך תתיגרשי מימנו מעניין למה את נשארת איתו?מעניין באיזה סרט מדע בידיוני את נמצאת ?מה יוצא לך מכל ההחפשות האלו?האם חשבת שכולם טיפשים ואת חכמה ?מעניין מדוע את טסה איתו לחול ?מעניין מה יוצא לך מכל ההחפשות?מה מטרתך?הריי אם הגעת לאתר הזה אז בטח שאת לא טיפשה? גברתי אם הסיפור נכון תיפני למערכת הצדק שיטפלו בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו