מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צו הרחקה מהביתדינה08/02/2010
שלום,
רציתי לשאול יש לי אחות בת 20 שחולת נפש קשה,
אימי אפוטרופוס שלה ,ואחותי לא מוכנה לצאת מהבית למסגרת
אימי לא יכולה לחיות ולסבול את התנהגותה היומיומית יותר בשום פנים ואופן.
כעת עושה צו הרחקה מהבית,וברצוני לשאול ברגע שמשטרה לוקחת אותה
מי אחראי למצוא לה מקום?מי יסתכל עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דינה,
פנינה דובו09/02/2010אני מבינה מדבריך שאחותך הופנתה למסגרת ואיננה מוכנה להתפנות לשם.
הגורמים שניתן לדעתי לפנות אליהם, כדי להתייעץ כיצד להביא את אחותך ליציאה למסגרת המיועדת, הם שרותי הבריאות, שם היא בוודאי מוכרת ו/או שרותי הרווחה.
עקרונית ניתן להוציא צו הגנה, אך היות ואימך היא האפוטרופסית, נראה לי שעלולה להיות כאן בעיה משפטית שגם אותה צריך לברר (אפשר לפנות ללשכה לסיוע משפטי בעיר המחוז).
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
פנינה דובו09/02/2010הנושא קשור לתחום "תשושי נפש" או "בריאות הנפש". חפשי בכיוון זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה
ד``ר מני מלכה09/02/2010דינה שלום לך
על פי התיאור שלך אם אמך היא אפוטרופסית שלה- הרי שמדובר בחסר ישע, אדם שלא יכול לדאוג לעצמו. על כן אני לא בטוח שניתן להוציא כנגדה צו הגנה- ואם היא תורחק מהבית האלטרנטיבה יכולה להיות אישפוז כפוי. הייתי מציע לך לבדוק זאת עם מוסדות בריאות המפש.
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דינה09/02/2010היי ותודה רבה על ההתייחסות.
אחותי מטופלת בבריאות הנפש הפסיכיאטרית שלה אמרה לנו שאי אפשר להכריח אותה להיות במסגרות אם היא לא רוצה ,הבעיה היא שאימי קורסת צמודה אליה 24 שעות ביממה מריצה אותה ממקום למקום,ואימי כבר לא רואה את נכדיה עקב התנהגותה של אחותי הבלתי נסבל.
הפסיכיאטרית שלה אמרה שאם נוציא צו הרחקה היא תהיה ברחוב זה לא נשמע הגיוני שאין לה פתרון
היא אמרה שניתן להוציא אישפוז כפוי כי היא לא מאוזנת אבל אח"כ תחזור לבית.
אימי לא רוצה אותה בבית כי אין לה חיים,איך ניתן לפתור בעיה זאת???שתהיה במקום שמתאים לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה
פנינה דובו09/02/2010לצערי, אין בידינו לסייע לך, מעבר להצעות שכבר כתבנו. איננו מצויים מספיק בתחום זה.
נסו לפנות לגורמים שכבר מטפלים באחותך ומכירים את המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)