צרחות של אם על בנותיה - מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרחות של אם על בנותיה - מה עושים?
    רחלי
    12/03/2010

שלום רב,
    בבניין בו אני גרה, מתגוררת אם עם שתי בנותיה. כל ערב, באופן קבוע (מהרגע בו הבחנתי בדבר) האם צורחת צרחות אימה על בנותיה, באופן שאדם מבוגר אינו מסוגל להישאר רגוע כלפיו.
    קשה לי לתאר את הסיטואציה ואת עוצמת האימה, אבל איני יכולה להישאר אדישה מצד אחד, ואיני יודעת כיצד יתן להגן על בנותיה ברגעים אלו. מצד שני, איני מכירה את "הסיפור המשפחתי" ולא רוצה לעשות יותר נזק מתועלת. מה ניתן לעשות??? איך אפשר לעזור לבנות ??? אני לא יכולה לחשוב על הזוועה הרגשית שעוברת עליהן ברגעים אלו.
    אני חייבת לציין כי על פניו, כלפי חוץ, האם חביבה ומסבירת פנים וגם נוהגת כלפי בנותיה, כביכול ברכות. האימה נשמעת רק כאשר הן בביתן (ולא ניתן שלא לשמוע...).
    אנא עזרתכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרחלי

ד``ר מני מלכה
    13/03/2010

רחלי שלום
    ניתן להתקשר למוקד חירום לילדים בסיכון
    1-800-220-000

מומלץ להעביר את הדיווח בעילום שם על מנת לשמור על יחסי שכנות תקינים.

בעת העברת הדיווח מומלץ להפריד עד כמה שניתן מתחושות ודעות סובייקטיביות ובין תיאור אובייקטיבי (ככל שניתן- זה אף פעם לא יכול להיות לגמרי אןבייקטיבי) וענייני של מה ששמעת והדאיג אותך.

למשל "צרחות אימה" - אמירה לא ברורה לגמרי. מה בדיוק שמעת?

שיהיה בהצלחה

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו