מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה שסובלת מהתעללותספיר31/03/2010
שלום, לפני כמה זמן באמתי בפעם ראשונה הביתה לחברה שלומדת איתי בכיתה. היא מאוד ביישנית ואני חושבת שהבנתי למה - ברגע שהגענו סבא שלה וההורים שלה ממש ירדו עליה על כל דבר שהיא עשתה. היה לי ממש לא נעים. רציתי להגיד לה שזה לא בסדר ושהיא צריכה להתנגד ולענות להם כי זו הייתה ממש התעללות מילולית אבל אני לא יודעת אם זה מקומי. אשמח לעצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר
ד``ר מני מלכה31/03/2010הי ספיר
במקרים מסוג זה שתיקה יכולה להתפרש כשיתוף פעולה עם האלימות עד כדי הצדקתה.
נסי לדמיין עצמך במקום חברתך, אם היא הייתה עדה לסיטואציה שכזאת בעולמך והיא הייתה שותקת- מה היה קורה לך?
אם את חוששת להיתפס כחודרנית ומתערבת (מידי), לכל הפחות תוכלי לשתף את חברתך בתחשות שלך, ובכך שאת חושבת שזה לא בסדר.
זה מזכיר לי את התוכנית החדשה הזו עם חיים הכט (זה שמו?) שהוא מצלם סיטואציות שבהם אנשים נקלעים למצב שבו הם צריכים לנקוט עמדה.... למשל איש שיכור שמבקש מהם שיפתחו בשבילו את הרכב...
את במצב דומה- לא?
מני
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)