תמיכה נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה נפשית
    שי
    09/05/2010

חברתי אם לילד בן4 ובהליך גירושין מאוד מכער ,הגירושין נבעו מהתעללות פיזית ובעיקר נפשית,חברתי מתמודדת לבד עם כל הבעיות (כספיות,תמיכה נפשית לילד וכו') כמו כן מקבלת תמיכה ממרכז לאלימות במשפחה עם כל זה עדיין קשה לרומם את רוחה-מיואשת ומודאגת מהכל,כיצד ניתן לסייע לה מעבר לתמיכה ממרכז האלימות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה נפשית

הוספת תגובה

• שי שלום,

פנינה דובו
    09/05/2010

אני מתרשמת מרצונך לסייע לחברתך בהתמודדותה עם שלב קשה ולא נעים בחייה.

נראה כי מצוקתה של חברתך משפיעה גם עליך וגורמת לך לדאגה.

אני שמחה לשמוע כי חברתך מטופלת כבר והשאלה שאני שואלת אותך היא עם מה אתה מתמודד, במה קשה לך ומי עוזר לך.

כבן-זוג אתה מגלה איכפתיות כלפי חברתך, מעוניין שהקשר ביניכם לא ייפגע ואולי מודאג מה קורה או יכול לקרות לזוגיות שלכם, בתוך כל מה שהיא עוברת.

אם אתה קשוב ומכבד את חברתך, אתה כבר עוזר לה, כי אז אתה גם יכול להבין ולקבל שהיא עדיין עסוקה בעניינים קודמים ולא לגמרי פנויה לבניית הקשר החדש, בו שניכם רוצים, אני מניחה.

אתה זקוק להרבה סבלנות כלפי חברתך. החלמה מקשר זוגי לא טוב, לוקחת זמן. תן לה את הזמן שלה ודאג לגייס לעצמך תמיכה לה תזדקק אתה, בשלב זה, כאשר חברתך לא תוכל לתת לך אותה.

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו