מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעללות ?חסויה10/05/2010
אמ אני לא מררגישה הכי בנוח לספר את זה , גם שאני תחת שם אנונימי ...
אמ בקיצור - אני בת 14 וחצי , ויש לי 2 אחים קטנים - אחד בן 6 ואחד בן 10 וחצי .
לאחי בן ה10 וחצי אמא שלי מרביצה שהוא עושה משהו לא טוב (נגיד מתחצף אליה וכו' ... )
אבל ממש מרביצה - פעם אחת היא הרביצה לו , הוא הלך לחדר ונשכב על המיטה (לא בוכה , אבל דיי בהלם - למרות שזו לא הייתה פעם ראשונה ) , היא לקחה את התיק של אחי בן 6 (יש לו ילקוט של כיתה א' - עם הפלסטיק הזה מלמטה ) , ופשוט זרקה אותו עליו ... הפלסטיק פגע לאחי בפנים והוא התחיל לבכות ממש והתחיל לצעוק שהיא משוגעת שהיא מרביצה , וכל מה שהיא ענתה זה 'תסתום את הפה ואל תענה לי בכלל ' ....
זה לא קורה הרבה פעמים שהיא מרביצה לו , אבל שזה קורה זה ממש מכות (פעם אני חושבת ירד לו טיפה דם ... ) ....
היא בכללי ממש אוהבת אותנו , והיא מסוג האימהות שהן יותר חברות שלנו ...
יש לנו צחוקים במשפחה והכל ...
אמרתי לעצמי שאם היא תיגע בי אני אחזיר לה , ובאמת , אחרי כמה חודשים אני והיא רבנו , היא באה ודחפה אותי על הסיפרייה ... החזרתי לה דחיפה , ופשוט הלכנו כמו מכות כזה בחדר ...
הלכתי לכיוון הדלת , ושוב התחלנו לריב , עד שיצאתי מהבית ...
היא קראה בהודעות שלי בפלאפון (היא לקחה לי אותו לפני שהלכתי ) , שקראתי לה זונה , וכתגובה שחזרתי בערב היא פשוט התחילה להרביץ לי ...
נתתי לה בעיטה , היא המשיכה להרביץ ורצתי מהר לחדר ...
המכות לא כאבו , אבל עצם זה שהיא הרביצה כבר מפחיד אותי ...
עכשיו אני ממשממש מפחדת כל פעם שהיא מרימה טיפה את הקול שלה ...
מה אפשר לעשות ?
נ.ב אני מפחדת גם ממורים שצועקים לידי , אני מפחדת שהם יבואו וירביצו לי מהעצבים שלהם על הכיתה (אני יודעת שזה מפגר , והכי לא הגיוני בעולם , אבל אני פשוט מפחדת ... ) , שזה קורה אני פשוט מפחדת לזוז ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
ד``ר מני מלכה10/05/2010שלום לך
המצב שאת מתארת הוא מצב בלתי נסבל שקשה לקבל אותו.
חשוב שתדעי שבמצבים מהסוג הזה מומלץ לפנות ולבקש עזרה. במקרה שלך מיועצת בית הספר. אולי את חוששת שייגרם נזק כל שהוא- אבל הנזק כך או כך נגרם כל יום מחדש. אם תפני לבקש עזרה ייתכן שהדבר יעזור לא רק לך, ויתרום לכך שגם אחרים במשפחה יקבלו את העזרה שהם כה זקוקים לה.
אם תוכלי לפנות למורה שלך ו\או ליועצת בית הספר- זו יכולה להיות התחלה טובה.
ולבסוף שאלה- מה עם אבא שלך? איפה הוא בכל הסיפור הזה. האם באפשרותך לשתף אותו במצוקתך?
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה........
חסויה11/05/2010זה לא שמתעללים בנו וכל יום אנחנו חוטפים מכות ....
זה קורה נגיד פעם ל3 חודשים ...
ההורים גרושים , ואבא שלי גר מאוד רחוק - כשעה וחצי נסיעה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)