מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד שליטהאור02/06/2010
אבקש לקבל סיוע לאדם שמשתמש באלימות מילולית כאשר הוא מאבד שליטה. הסיוע צריך להיות פרטני ולא בקבוצה או סדנא. אני מאזור הצפון. למי רצוי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד``ר מני מלכה02/06/2010הי אור
ניתן לפנות למרכז לטיפול ומניעת אלימות באזור מגורך. אם אין כזה באיזור מגוריך תוכל לפנות לעיר או ליישוב הקרובים ביותר.
כמו כן, ידוע כי הטיפול היעיל ביותר להתמודדות עם התנהגות אלימה הוא הטיפול הקבוצתי. יחד עם זאת מומלץ לך לבקש בהתחלה פגישות פרטניות. גברים רבים חושים מכניסה לקבוצה וחשש זה הוא לגיטימי ויש לתת לו מקום-
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור,
פנינה דובו02/06/2010אם את גרה בישוב קטן, פני למחלקת הרווחה באזור מגוריך והם יכוונו אותך למרכז האזורי או לטיפול במקום.
היום בכל עיר ואזור קיימים מרכזים של הרווחה בנושא אלימות במשפחה.
אם תהיי ספציפית יותר לגבי אזור מגוריך, אוכל לתת לך תשובה יותר מדוייקת.
לגבי סוג הטיפול, אפשר כמובן לבקש את הטיפול שרוצים, אך כדאי לבחון ביחד עם המטפל (הפרטני) מהו הטיפול המתאים ביותר.
אני רוצה לקוות שהתענינותך לגבי אותו אדם תסייע לו להגיע לטיפול ולא תשאר בידיך בלבד.
בברכה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פנינה
אור03/06/2010תודה על תשובתך. אני מאמינה שהטיפול לא ישאר בידי כי זו היתה יוזמתו . לגבי מקום מגוריי ובכן אני גרה בכרמיאל מי יכול לעזור לנו כאן? מחכה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
פנינה דובו03/06/2010
פנו למרכז טיפול בכרמיאל, ברח' מירון 35,
בטלפון 04-9088127/2/5/6/8/9 או 04-9088159.
המנהלת שמה סטייסי שווצגלאס
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסכם גירושין
bmx20/07/2010אני מתכוונת לפתוח בהליכי גירושין.האם ניתן לחתום על הסכם גירושין ללא צורך בפתיחת תיק ברבנות?בן-זוגי מתנהג כבר זמן בצורה אלימה מבחינה מילולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
פנינה דובו20/07/2010את יכולה לפתוח בהליכי גירושין בבית המשפט לענייני משפחה ורק לאחר שההסכם מקבל תוקף משפטי, לפנות לבית הדין הרבני ולקבל את הגט.
העובדה כי קיימת אלימות כלפיך יכולה להכלל בטיעונים לגירושים, אך זכותך להתגרש גם ללא אלימות, כאשר זה רצונך.
ככל הידוע לי בבית הדין הרבני קיים עניין רב יותר באשר לעילה לגירושין והדיינים מנסים למנוע גירושין עד כמה שניתן, בעיקר כשמדובר בילדים קטינים במשפחה.
בברכה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)