איבוד שליטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד שליטה
    אור
    02/06/2010

אבקש לקבל סיוע לאדם שמשתמש באלימות מילולית כאשר הוא מאבד שליטה. הסיוע צריך להיות פרטני ולא בקבוצה או סדנא. אני מאזור הצפון. למי רצוי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד שליטה

הוספת תגובה

• לאור

ד``ר מני מלכה
    02/06/2010

הי אור
    ניתן לפנות למרכז לטיפול ומניעת אלימות באזור מגורך. אם אין כזה באיזור מגוריך תוכל לפנות לעיר או ליישוב הקרובים ביותר.

כמו כן, ידוע כי הטיפול היעיל ביותר להתמודדות עם התנהגות אלימה הוא הטיפול הקבוצתי. יחד עם זאת מומלץ לך לבקש בהתחלה פגישות פרטניות. גברים רבים חושים מכניסה לקבוצה וחשש זה הוא לגיטימי ויש לתת לו מקום-

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אור,

פנינה דובו
    02/06/2010

אם את גרה בישוב קטן, פני למחלקת הרווחה באזור מגוריך והם יכוונו אותך למרכז האזורי או לטיפול במקום.

היום בכל עיר ואזור קיימים מרכזים של הרווחה בנושא אלימות במשפחה.

אם תהיי ספציפית יותר לגבי אזור מגוריך, אוכל לתת לך תשובה יותר מדוייקת.

לגבי סוג הטיפול, אפשר כמובן לבקש את הטיפול שרוצים, אך כדאי לבחון ביחד עם המטפל (הפרטני) מהו הטיפול המתאים ביותר.

אני רוצה לקוות שהתענינותך לגבי אותו אדם תסייע לו להגיע לטיפול ולא תשאר בידיך בלבד.

בברכה,

פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פנינה

אור
    03/06/2010

תודה על תשובתך. אני מאמינה שהטיפול לא ישאר בידי כי זו היתה יוזמתו . לגבי מקום מגוריי ובכן אני גרה בכרמיאל מי יכול לעזור לנו כאן? מחכה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אור

פנינה דובו
    03/06/2010

פנו למרכז טיפול בכרמיאל, ברח' מירון 35,
    בטלפון 04-9088127/2/5/6/8/9 או 04-9088159.
    המנהלת שמה סטייסי שווצגלאס

בהצלחה,
    פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסכם גירושין

bmx
    20/07/2010

אני מתכוונת לפתוח בהליכי גירושין.האם ניתן לחתום על הסכם גירושין ללא צורך בפתיחת תיק ברבנות?בן-זוגי מתנהג כבר זמן בצורה אלימה מבחינה מילולית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

פנינה דובו
    20/07/2010

את יכולה לפתוח בהליכי גירושין בבית המשפט לענייני משפחה ורק לאחר שההסכם מקבל תוקף משפטי, לפנות לבית הדין הרבני ולקבל את הגט.

העובדה כי קיימת אלימות כלפיך יכולה להכלל בטיעונים לגירושים, אך זכותך להתגרש גם ללא אלימות, כאשר זה רצונך.

ככל הידוע לי בבית הדין הרבני קיים עניין רב יותר באשר לעילה לגירושין והדיינים מנסים למנוע גירושין עד כמה שניתן, בעיקר כשמדובר בילדים קטינים במשפחה.

בברכה,
    פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו