שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירי
    24/06/2010

שלום רב, יש לי שאלה. מהו הטיפול הטוב ביותר לדעתכם לילד מופרע ואלים בן 12? אני בהתלבטות לאיזה טיפול לקחת את בני.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• למירי

ד``ר מני מלכה
    24/06/2010

מירי שלום
    אני חושש שההגדרה שלך "ילד מופרע ואלים" יכולה להוות נקודת פתיחה לא טובה לתחילת טיפול.

הגדרה מסוג זה מניחה שהילד הוא הבעיה וכי הבעיה טמונה בילד, ללא שום קשר לסביבתו, למשפחתו ולחבריו.

במקרים רבים נהוג להפריד בין התנהגות ובין הצורך שהתנהגות זו מבקשת למלא (למשל צורך בביטחון, צורך בהערכה, צורך בלהיות נראה וכך הלאה). לפעמים הסביבה נכשלת בלספק לילד את הצרכים ולפעמים היא נכשלת בכך שהיא מנסה לספק את הצרכים באופן שאינו הולם את יכולת הילד.

לטעמי- מומלץ לך לפנות לייעוץ, ורצוי יחד עם אביו של הילד. רצוי לפנות למישהו שנחשב מומחה בטיפול בילדים ובעל יכולת לשלב טיפול משפחתי. הייתי ממליץ לכם לפנות לייעוץ ללא הילד בשלב ראשון.

בהצלחה

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו